Consells per vendre una càmera rèflex professional CANON de segona mà

Consells per vendre una càmera rèflex professional CANON de segona mà

A l'hora d'actualitzar el teu equip fotogràfic professional Cànon, una molt bona idea pot ser vendre la teva actual càmera rèflex professional per així guanyar una mica de diners. Uns diners que podràs invertir per realitzar la compra de la teva nova càmera. Així mateix, si ja no la utilitzes, no perdis l'ocasió de vendre-la per recuperar part de la inversió i treure-li una mica de rendibilitat a la càmera.

Per ajudar-te a fer-ho, en aquest post et mostrem un seguit de consells, recomanacions i trucs perquè puguis vendre la teva càmera rèflex professional Cànon de segona mà.

NOTA: models professionals com la Canon EOS 5D Mark IV, Canon EOS 1D X Mark II, Canon EOS 5DS R, Canon EOS 5DS, Canon EOS 7D Mark II, Canon EOS 1DS Mark III, ...

VENDRE CANON PROFESSIONAL DE SEGONA MÀ

Les càmeres rèflex professional Cànon són equips enfocats a aconseguir una excel·lent qualitat d'imatge i un rendiment excepcional. Així mateix, són equips robustos i duradors, pel que són molt buscats en el mercat d'ocasió.

Això si, hi ha certs aspectes que poden millorar les teves probabilitats i preu de venda. A continuació enumerem alguns dels més importants:

- Deixa la teva càmera rèflex ben neta: al tractar-se d'una càmera rèflex de segona mà, és imprescindible que el seu aspecte sigui l'òptim. La teva càmera ha de tenir la millor aparença possible. De no ser així transmetrà poca garantia. Així que ja saps, dedica-li el temps que sigui necessari per netejar bé la teva càmera i deixar-la sense pols, brutícia, ...

- Comprova que tot funcioni bé: abans de posar a la venda la teva rèflex professional Cànon, hauràs de comprovar que tot funciona correctament i que no presenta errors. D'aquesta manera evitaràs possibles futures reclamacions.

- Informació detallada: informa sobre el model exacte de la càmera rèflex Canon que vols vendre. Com més informació aportacions al comprador, millor que millor.

- Informa sobre el nombre de trets: el possible comprador és previsible que sigui un usuari professional, per això és recomanable que ofereixis informació sobre l'ús real de la càmera; és a dir, el seu nombre de trets total. Al nostre blog (secció fotografia) trobaràs posts en els quals t'expliquem com esbrinar-ho.

- Possibilitat de vendre-la amb o sense objectiu: no et tanquis portes i facilita al màxim la venda de la teva càmera ja sigui amb l'objectiu o sense. Tingues present que l'objectiu sempre podràs vendre’l de forma individual.

- Ofereix accessoris i la caixa original: si disposes d'accessoris, no dubtis a afegir-los al costat de la teva càmera rèflex professional Cànon. Especialment important informar de si disposes d'una segona bateria.

- Venda online (realitza un bon anunci): si vols augmentar les teves probabilitats de venda, recomanem que vagis a internet per vendre el teu càmera Canon. Això si, perquè tinguis èxit hauràs de fer un bon anunci tant a nivell de textos (títol i descripció) com a nivell de fotografies. No oblidis que els textos han d'estar redactats sense faltes ortogràfiques i que les fotografies hauran d'estar ben enfocades i il·luminades. Dóna-li molta importància al tema de les imatges i pren-te el temps necessari per a realitzar diverses fotografies de la càmera en les que puguin apreciar-se totes les parts de la càmera.

- Investiga el seu preu de venda: no posis el preu de venda sense abans haver estudiat el preu al qual la "competència" ven la teva mateixa càmera reflex Canon de segona mà. No oblidis que el preu final de venda també anirá en funció de l'estat de conservació i visual en què es trobi el teu rèflex.

- El pagament: recomanem que ofereixis diversos sistemes de pagament (pagament en metàl·lic, transferència bancària i PayPal).

No oblidis que a Renuevo (Botiga Online de Segona Mà) estem especialitzats en comprar tot tipus de material fotogràfic de segona mà. Comprem càmeres rèflex, càmeres compactes, objectius fotogràfics, flaixos, ... al millor preu i amb la màxima de les garanties. I facilitem al màxim que puguis realitzar la venda d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vendre una càmera Canon de segona mà

Consells per comprar una càmera Canon de segona mà (Part 1), (Part 2) i (Part 3)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.