Consells per comprar una càmera CANON de segona mà (Part 1)

Consells per comprar una càmera CANON de segona mà (Part 1)

Clic aquí per comprar una càmera Canon.

Cada dia són més aquells amants de la fotografia que decideixen acudir al mercat d'ocasió a la recerca d'un càmera fotogràfica de qualitat i a un preu més econòmic que nou.

Si tu ets un d'ells i estàs buscant una càmera fotogràfica Canon en el mercat d'ocasió, aquest post t'interessa. En ell trobaràs un recull dels principals consells i recomanacions perquè puguis comprar una càmera Canon de segona mà.

QUIN TIPUS DE CÀMERA TRIAR?

El mercat de segona mà actual ha crescut moltíssim respecte als últims anys, i avui dia disposes d'infinitat de models de càmeres Canon entre els quals escollir. Per això, és relativament fàcil que puguis trobar la càmera exacta que busques.

Això si, abans de res, hauràs de triar el model que més s'adapti a les teves necessitats, ja que no totes les Canon disposen de les mateixes funcionalitats. Per això, el primer que haurem de fer és triar quin tipus de càmera comprar.

Actualment, pots triar entre 3 tipus de càmeres i encara que hi ha moltíssimes diferències entre elles, a continuació et mostrem una beu explicació de cadascuna d'elles:

1.- Càmeres digitals compactes Canon: són càmeres lleugeres i d'objectiu fix. Compten amb innovadores tecnologies Canon i disposa de models adaptats per a qualsevol nivell d'experiència. Entre els seus models també pots trobar càmeres compactes per a experts, càmeres bridge, càmeres amb superzoom i càmeres apuntar + disparar. Existeixen 2 gammes d'aquest tipus de càmeres; la PowerShot i la IXUS.

2.- Cambres rèflex digitals Canon: conegudes com DSLR, les càmeres rèflex permeten dur la fotografia a un nivell superior, ja que permeten intercanviar objectius i manipular infinitat de paràmetres fotogràfics (ISO, temps exposició, velocitat obturació, ...). Són més complexes d'utilitzar, però permeten obtenir millors resultats. La gamma de càmeres rèflex Canon s'anomena EOS, i hi ha infinitat de models.

3.- Càmeres compactes de sistema (mirrorless o d'objectius intercanviables): per definir-les de forma fàcil, podríem dir que són un híbrid entre la mobilitat i la mida d'una compacta i la qualitat d'una rèflex. Ofereixen una qualitat similar al d'una rèflex, però en un cos molt més compacte. Gamma EOS-M.

ALTRES FACTORS A VALORAR

Un cop escollit el tipus de càmera, segueixen existint infinitat de variables que hauràs de valorar per triar la més adequada. A continuació et mostrem les més importants:

- Preu: evidentment el preu és un dels factors més importants, però ni de bon tros el decisiu a l'hora de comprar el teu càmera Canon. No serveix de res una càmera econòmica si no compleix amb les teves necessitats; o una càmera d'elevat preu i complexitat, si després no saps com utilitzar-la.

- Mida: has de valorar si prefereixes o necessites una càmera de mida petita i poc pes per utilitzar en els teus viatges, sortides, excursions; o si prefereixes una càmera que encara que més gran et permeti realitzar millors fotos. Si pense utilitzar la càmera en poques ocasions, sempre és millor decantar-se per una compacta.

- Tipus de fotografia: sens dubte, un altre dels aspectes més que importants. Fixa't bé en què la càmera Canon de segona mà et sigui útil i disposi de les especificacions necessàries per fer el tipus de fotografia que busques (fotografia esportiva o d'acció, fotografia nocturna, fotos macro, ràfegues, fotos d'estudi, fotografia de paisatges, ...)

- Megapíxeles (resolució de la càmera): és un factor a tenir en compte, sobretot si pretens fer fotografies per imprimir a gran tamany. Molts pensen que a major megapíxels, millor càmera; i això és fals. Els megapíxels d'una càmera, van relacionats a la mida d'impressió. A mode d'exemple, una càmera de 10 MP permet realitzar impressions de mida 32.8 x 21.9 cm sense pèrdua de qualitat.

- Vídeo: si tens pensat realitzar vídeos amb la càmera Canon, fixa't bé en totes les especificacions relatives al vídeo. Presta atenció en el cas que vulguis realitzar vídeos HD, Full HD o professionals.

Disposes de molts més consells i recomanacions al nostre bloc de fotografia de segona mà. No deixis de consultar-los.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo (Botiga de segona mà) pots comprar tot tipus de càmeres Canon de segona mà al millor preu de mercat i amb 1 any de garantia. No desaprofitis l'ocasió de fer-te amb una d'aquestes fantàstiques càmeres d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com saber els trets d'una càmera Canon de segona mà

Càmeres rèflex de segona mà ¿Nikon o Canon?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.