Consells per vendre una GoPro Hero 5 de segona mà

Consells per vendre una GoPro Hero 5 de segona mà

Entra aquí i ven online la teva càmera GoPro.

En el post d'avui volem compartir amb tu uns interessants consells i recomanacions perquè puguis vendre una GoPro Hero 5 en el mercat de segona mà. Sens dubte, una de les càmeres esportives (o outdoor) que major acceptació té avui dia.

VENDRE UNA GOPRO HERO 5

Si vols vendre la teva càmera de video GoPro Hero 5 de segona mà al millor preu i de forma ràpida, hauràs de tenir en compte alguns aspectes que milloraran de forma substancial les teves probabilitats de realitzar una venda exitosa.

A continuació us mostrem alguns consells venda que creiem poden ajudar-te:

1.- Quin model exacte tens?: tingues present que hi ha 2 models d'aquesta càmera, la GoPro Hero 5 Black i la GoPro Hero 5 Session. És important que determinis quin és el teu model, ja que hi ha molta diferència quant a preu de venda.

2.- Comprova que funcioni bé: per evitar futures reclamacions, és important que verifiquis que el funcionament de la GoPro és el correcte. Comprova que grava correctament (vídeo i àudio), que la bateria funciona i càrrega correctament, que els botons funcionen i que la pantalla no presenta cap tipus de fallada. Aprofita per verificar el funcionament del control de veu i el Wi-Fi - Bluetooth.

3.- Neteja: recorda que vols vendre un article de segona mà, de manera que és important que la netegis a fons perquè el seu aspecte sigui l'òptim. A més neteja, més sensació de garantia i bon funcionament.                                                                                .

4.- La targeta de memòria: no oblidis fer una còpia de seguretat de la MicroSD abans de vendre el teu GoPro. Així mateix, recorda que el teu preu de venda pot variar en funció del tipus de capacitat de la targeta o de si prefereixes vendre la GoPro Hero 5 sense cap targeta.

5.- Quin preu he de posar?: per ajudar-te a establir un preu de venda que sigui atractiu, competitiu i lògic, la nostra recomanació és que busquis per internet seu preu nou i de segona mà. Així et resultarà més fàcil posar el teu preu de venda. Això si, no has d'oblidar que l'estat de conservació de la càmera també és un factor a tenir en compte.

6.- Accessoris i caixa original: si disposes de la caixa, sempre has de incloure-la, ja que transmet garantia i que ets acurat. En conte als possibles accessoris i suports que poguessis tenir (suport addicional, suport per a casc, carcassa de busseig, botó control remot, funda, arnès de pit per a la GoPro, ...), has de tenir en compte que influiran en el preu de venda , de manera que no oblidis augmentar-lo si fos necessari.

7.- Anunci de qualitat: a l'hora de publicar un anunci de venda, és important que estigui ben redactat, sense faltes d'ortografia i amb fotografies de qualitat. Tingues present que un bon anunci pot ser la diferència entre vendre la GoPro o no vendre-la.

NOTA: si busques informació sobre com fer-ho, no deixis de consultar el nostre post "Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2) ".

Finalment, no oblidis que a la nostra botiga online pots vendre tot tipus de càmeres esportives de segona mà (GoPro, Sony, Garmin, ...) i que et paguem el millor preu de mercat. I recorda que pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. A Renuevo ens n’ocupem de tot per facilitar-te al màxim el teu venda.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar i verificar abans de comprar una càmera GoPro de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.