Consells per vendre un objectiu Nikon de segona mà

Consells per vendre un objectiu Nikon de segona mà

Clic aquí per vendre el teu objectiu Nikon.

El mercat d'ocasió és una excel·lent via per poder donar sortida a tots aquells objectius Nikon (Nikkor) que ja no facis servir o als que vulguis treure alguna rendibilitat. Si estàs pensant en vendre’n un, no deixis de llegir aquest post.

Avui compartim amb tu una sèrie de consells i recomanacions per facilitar-te la tasca de vendre qualsevol objectiu Nikon de segona mà al millor preu i d'una forma ràpida.

VENDRE UN OBJECTIU NIKKOR

Per realitzar una correcta i satisfactòria venda del teu objectiu Nikon (Nikkor) aquests són els principals aspectes a tenir en compte:

- Tipus d'objectiu: no tots els objectius Nikkor són iguals, de manera que has d'informar sobre el tipus d'objectiu que estàs venent (normal, gran angular, teleobjectiu, macro, ...).

- Característiques i especificacions de l'objectiu: encara que un objectiu pugui ser similar a un altre, en funció de les seves especificacions, la diferència entre ells pot ser molt gran. Per això sempre és recomanable que en el teu anunci informis de totes les característiques de l'objectiu. Ens referim a informar sobre el tipus de focal, format DX o FX, tipus de lent (mm.), Lluminositat, ...

- Amb VR o sense VR: informa sobre si el teu objectiu disposa de reducció de vibració.

- El seu funcionament: abans de posar-lo a la venda, és important que comprovis i verifiquis que el teu objectiu Nikon de segona mà funciona de manera òptima. Realitza diverses fotografies amb la teva càmera realitzant diferents enfocaments, passa totes les imatges a l'ordinador (fix o portàtil) i comprova que els resultats són correctes. Les imatges han d'estar ben enfocades, sense taques rares, amb un bon color, ...

- Parts a comprovar: el sistema de zoom, anella enfocament manual, botons, la muntura, taques o fongs, ... Aprofita també per comprovar que la funció autofocus o enfocament manual funcionen correctament.

- Neteja'l bé: l'objectiu ha d'estar net i sense mostres de pols o brutícia. Un objectiu fotogràfic net sempre transmetrà una major confiança.

- Estat de conservació: has de ser objectiu en aquest aspecte i informar al possible comprador sobre el seu estat real. Tingues present que en funció i les seves estat el seu preu de venda serà més elevat o més baix.

- Accessoris i caixa original: funda, filtres, kits neteja, la seva caixa original, tapes, ... Si disposes d'aquests components, no dubtis en afegir-los al costat del objectiu.

- Anunci de venda online: pren-te el temps que sigui necessari per a realitzar el teu anunci de venda, ja que d'ell dependrà que puguis vendre el teu objectiu. Realitza un títol i una descripció de l'anunci que sigui de qualitat i sempre sense faltes ortogràfiques. En la descripció has d'afegir tota la informació que creguis important del teu objectiu Nikon de segona mà. Informa sempre sobre el seu estat de conservació, possibles rayaditas, ... No oblidis mai adjuntar diverses fotografies de l'objectiu en el teu anunci. Les fotos han de ser de qualitat i han d'estar ben enfocades i il·luminades. Realitza fotos de totes i cadascuna de les parts de l'objectiu. Com més fotografies millor que millor.

Si estàs interessat en saber a quin preu pots vendre el teu objectiu, no deixis de visitar la nostra secció "Vull Vendre": VENDRE OBJECTIU NIKKOR DE SEGONA MÀ.

No deixis de visitar la nostra botiga online, en la qual podràs vendre tot tipus d'objectius de segona mà de les millors marques, al millor preu i d'una forma fàcil i ràpida. Tot amb la màxima de les garanties i sense la necessitat de preocupar-te de res. A Renuevo ens ocupem de tot.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un objectiu NIKKOR de segona mà (Part 1) i (Part 2)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.