Consells per comprar una càmera NIKON de segona mà

Consells per comprar una càmera NIKON de segona mà

Comprar un article Nikon de segona mà.

Un de les marques més conegudes i venudes mundialment, pel que fa a càmeres fotogràfiques, és Nikon.

Si estàs pensant a comprar-ne una i vols estalviar-te una mica de diners, la nostra recomanació és que acudeixis al mercat d'ocasió. Això si, per evitar disgustos hauràs de tenir en compte certs aspectes i recomanacions a l’hora de comprar qualsevol càmera Nikon de segona mà.

NOTA: aquests consells són vàlids tant per a càmeres compactes, càmeres mirrorless i càmeres rèflex (DSLR).

CÀMERES NIKON DE SEGONA MÀ

Nikon (Nikon Corporation) és una empresa japonès fundada el 1971 i dedicada a la fabricació d'articles del sector de la fotografia i de l'òptica. Dissenya i fabrica càmeres fotogràfiques, objectius, flaixos, microscopis, prismàtics, instruments de mesura, mires telescòpiques per a rifles, ...

Si estàs interessat en una d’aquestes càmeres de segona mà, aquests són els principals consells de compra i algunes les comprovacions que hauràs de realitzar:

1.- Tipus de càmera i model: evidentment no totes les càmeres Nikon són iguals ni ofereixen el mateix. Per això, abans de comprar-ne una hauràs de decidir quin model s'adapta més al que tu necessites. Tria entre una càmera compacta, una mirrorless o una rèflex digital. Així mateix, també hauràs de triar entre els diferents models del catàleg Nikon. Presta atenció a totes les especificacions tècniques (MP, Objectiu, ISO, qualitat vídeo, ...).

2.- Quin és el seu estat?: al tractar-se d'una article de segona mà és vital que prestis atenció al seu estat de conservació. Fixa't bé i observa si la càmera Nikon presenta ratllades, parts desgastades, petits cops o ruptures, ... No oblidis que el preu sempre haurà d'anar d'acord amb el seu estat.

3.- Funcionament general: verifica que tot funciona de forma correcta. Realitza algunes fotos, vídeos i comprova que les funcions bàsiques funciona de manera òptima.

4.- Botons i polsadors: prem-los tots i comprova que funcionen i que no estiguin trencats.

5.- Pantalla: verifica que la pantalla es troba en perfecte estat i que no presenta cap tipus de desperfecte. No oblidis comprovar que la pantalla no disposi de zones fosques, píxels morts, ombres, ... Hi ha càmeres que disposa de pantalla giratòria o mòbil de manera que també hauràs de comprovar la frontissa.

6.- Objectiu: comprova que tot estigui bé i que el zoom òptic i sistema d'enfocament es realitza de forma correcta. Si observes algun error o fallada, millor desestima la seva compra.

7.- Bateria i carregador: tant la comporta del lloc on s’ubica de la bateria com la pròpia bateria, han de funcionar correctament i estar en bon estat. Mira la bateria i verifica que no presenta cap tipus de inflor. Aprofita per verificar que carrega correctament.

8.- Targeta memòria: comprova que la càmera Nikon reconeix perfectament la targeta de memòria i que pots introduir-la i retirar-la correctament.

9.- Flash: prova’l tant en mode automàtic com en manera activat.

10.- Nº de trets: un dels factors més determinants a l'hora de saber quin és l'estat real d'una càmera de fotos, és el nombre de fotografies que ha realitzat. Per això, sempre és recomanable que tractis d'esbrinar.

NOTA: et mostrem com pots fer-ho en "Quants trets ha fet una càmera Nikon de segona mà".

Recorda que a la nostra botiga online estem especialitzats en la venda de tot tipus de càmeres fotogràfiques de segona mà. Disposem de càmeres de les principals marques (Nikon, Canon, Pentax, Sony, Olympus, ...). I no oblidis que tots els nostres articles disposen d'1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.