Comprovació d'una càmera mirrorless Canon de segona mà

Comprovació d'una càmera mirrorless Canon de segona mà

S'acosta Nadal i amb ella l'hora de realitzar infinitat de regals (Nadal, Papà Noel, Reis Mags, ...), sent les càmeres fotogràfiques un dels regals que pot ser que vulguis realitzar.

Si estàs pensant a comprar o regalar una càmera mirroless Canon de segona mà, és important que comprovis determinats aspectes per assegurar-te que el seu funcionament sigui l'òptim. En el post d'avui us mostrem els de major rellevància.

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

Dins del catàleg de Canon existeixen gran varietat de models, sent alguns dels més representatius els següents: Canon EOS R Full Frame, Canon EOS R5, Canon EOS Ra, Canon EOS RP, Canon EOS M5, Canon EOS M6 Mark II, Canon EOS M6, Canon EOS M50, Canon EOS M200, Canon EOS M100, ...

Comprar una d'aquestes càmeres fotogràfiques en el mercat de segona mà, és més que recomanable si el que busques és estalviar alguns diners. Però això si, per assegurar que el seu estat i funcionament són correctes, hauràs de prestar atenció a certs punts i realitzar una sèrie de verificacions. A continuació t'enumerem les més rellevants:

- Estat de conservació: posa atenció a tot el cos de la càmera i verifica que el seu estat sigui bo i que no presenta cops, ratllades, petits trencaments, ... Fixa't en totes i cadascuna de les seves parts. Si la càmera ve acompanyada d'un objectiu, no oblidis verificar que el seu estat també sigui el correcte.

- Estat i funcionament real: tot i que la càmera mirrorless Canon pugui tenir una presència òptima, el que de veritat t'informarà sobre l'ús real que ha rebut és el seu número de trets, és a dir, el nombre de vegades que l'obturador ha funcionat.

NOTA: pots esbrinar-ho a "Com saber els trets d'una càmera Canon". També podràs saber-ho mitjançant l'ús de serveis en línia tipus Exifdata, Camera Shutter Count, ...

- Imatges a través del visor: observa bé a través del visor electrònic propi d'aquest tipus de càmeres i assegura't que la qualitat del que vegis sigui bona. Observa bé que el que vegis sigui nítid.

- Elements que no has d'oblidar: fixa't en la pantalla de la càmera, els botons i selectors, funcions com el WiFi, connexions per cable, ... Has de comprovar que tot funcioni i que tot estigui en bon estat.

- Funcionament general: recomanem realitzar diverses fotografies usant diferents nivells de zoom amb l'objectiu, passar les imatges a l'ordinador i verificar que no presenten taques, zones desenfocades, ... Si la càmera presenta pols al sensor, afectarà negativament la qualitat de les fotos. Verifica que l'objectiu funcioni bé amb la càmera (sistema autofocus, zoom, ...).

- La bateria: comprova que la durada de la bateria de la mirrorless Canon és la normal i que no s'esgoti de forma immediata. Connecta-la al corrent i verifica que carrega correctament.

- El preu: busca per internet el mateix model de càmera i assegura't que el preu que pagaràs sigui competitiu. No oblidis que el preu sempre ha d'anar d'acord amb l'estat visual i de conservació de la càmera.

- Accessoris: consulta al venedor si disposa d'accessoris com ara la caixa, funda, bateria de recanvi, flash, ... Si és així, sol·licita que t'ho lliuri amb la Canon mirrorless.

No oblidis que les càmeres mirrorless o també conegudes com "sense mirall" cada vegada són més utilitzades i tenen més presència en el mercat d'ocasió. Són càmeres amb prestacions molt similars o iguals a les rèflex però amb una mida i pes molt més reduït, sent la seva portabilitat una de les seves millors cartes.

Et convidem a visitar la nostra botiga en línia, en la qual podràs comprar tot tipus d'equips i articles fotogràfics de segona mà de les millors marques. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar una càmera fotogràfica mirrorless

Diferència entre una càmera mirrorless i una rèflex

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.