Comprovació d'una càmera rèflex Nikon de segona mà

Comprovació d'una càmera rèflex Nikon de segona mà

Clic aquí per comprar una càmera Nikon.

Abans de comprar una càmera rèflex Nikon de segona mà és important realitzar certes comprovacions i verificar quin és l'ús que ha rebut per garantir que estiguis comprant una càmera en òptim estat de funcionament.

Per ajudar-te a comprovar-ho, en el post d'avui compartim amb tu una sèrie de consells, recomanacions i trucs sobre allò en el que hauràs de prestar atenció.

CÀMERA RÈFLEX DIGITAL NIKON DE SEGONA MÀ

Acudir al mercat d'ocasió a la recerca d'una rèflex o DSLR de segona mà de la marca Nikon és una excel·lent forma d'estalviar diners i fer-te amb una d'aquestes càmeres a preu d'oportunitat.

Per garantir que la teva compra sigui tot un èxit, només hauràs de tenir en compte diversos aspectes. A continuació et mostrem els més rellevants:

- Estat de conservació: la primera de les comprovacions afecta al seu estat visual. Verifica que la càmera no presenti cops, ratllades, zones excessivament desgastades, petites ruptures, ...

- Ús real i nombre de trets: tot i que la càmera rèflex Nikon de segona mà estigui en òptim estat, la forma més correcta de comprovar el seu ús real és esbrinant el nombre de trets que ha realitzat.

NOTA: disposes d'informació per esbrinar-ho a "Quants trets ha fet una càmera Nikon de segona mà".

- El seu funcionament: realitza una comprovació general del funcionament general de la Nikon. Realitza fotos i vídeos i verifica l'òptim resultat. Aprofita per comprovar tots els botons i selectors de la càmera.

- Pantalla digital i el visor: comprova que la pantalla no està ratllada i que no presenti píxels morts o zones fosques. Si la pantalla és giratòria verifica que funciona correctament i que la "frontissa" està en bon estat. No t’oblidis de mirar pel visor i comprovar que no estigui brut i que es pot veure de forma òptima.

- Flaix: realitza alguna foto i verifica que funciona bé.

- L'objectiu: és important que comprovis la correcta connexió de la càmera amb l'objectiu. Comprova que el sistema d'enfocament automàtic funciona i que les fotos es realitzen ben enfocades i de forma correcta.

- Bateria i targeta de memòria: tant el compartiment de la bateria com de la targeta han d'estar en bon estat i tancar de forma correcta. Verifica que la bateria no estigui abultada, signe que indicaria que es troba en mal estat. Aprofita per comprovar que les fotos es guarden a la targeta de memòria correctament.

Finalment, aprofitem per convidar-te a la nostra botiga online on podràs comprar càmeres fotogràfiques i objectius de segona mà de les millors marques (Nikon, Canon, Sony, Olympus, ...). No oblidis que oferim 1 any de Garantia en tots els nostres articles.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Un altre posts relacionats:

Com vendre una càmera fotogràfica Nikon de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.