Com actualitzar una GoPro de segona mà perquè funcioni correctament

Com actualitzar una GoPro de segona mà perquè funcioni correctament

Si ets l'afortunat propietari d'una vídeo càmera GoPro (comprada al mercat d'ocasió), però notes que no funciona com esperaves, no t'has de preocupar. Segurament es tracti d'algun error de software fàcilment solucionable.

En el post d'avui, et mostrem com pots actualitzar el firmware d'una GoPro de segona mà, perquè aquesta torni a funcionar correctament.

NOTA: encara que la càmera GoPro de segona mà funcioni correctament, sempre és recomanable realitzar l'actualització instal·lant el software més recent per si hi ha noves funcions disponibles per al teu model.

ACTUALITZACIÓ DE LA GOPRO

Segons s'ha informat en diversos fòrums i al web Oficial de GoPro, s'han detectat diversos errors que poden afectar alguns models d'aquestes fantàstiques càmeres. Alguns d'aquests errors són: la càmera s'apaga, problemes amb la durada de la bateria, problemes amb el vídeo, ...

Si tu també has detectat algun d'aquests errors, és possible que fent una actualització del programari (firmware) de la càmera aconsegueixis solucionar-ho.

NOTA: a continuació es mostra el procediment d'actualització manual per actualitzar els següents models de GoPro de segona mà (HERO, HERO3 +, HERO3, HERO4).

PASSOS A SEGUIR

Els passos a seguir per a descarregar el fitxer d'actualització i com hem de aplicar-lo a la GoPro de segona mà són els següents:

1.1.- Necessitaràs una targeta MicroSD (pots retirar i utilitzar la mateixa que tens inserida en la GoPro) i un adaptador targetes MicroSD - USB.

1.2.- Abans de començar, t'has de fer amb el número de sèrie de la teva GoPro i apuntar-te'l. El localitzaràs al compartiment de la bateria. (Retira la tapa del compartiment i retira la bateria)

2.- Descarrega l'arxiu d'actualització. En el següent link accediràs a la zona de descàrrega del web de GoPro. Per poder baixar-te l'arxiu se't demanarà tant el número de sèrie de la càmera com un email. Escriu-los i fes click en "Següent pas" tal i com es mostra a la imatge adjunta. Click a (http://es.gopro.com/support/product-update/register-camera).

3.- En aquesta pantalla se't mostrarà en enllaç directe per baixar-te l'arxiu d'actualització. Has de fer clic al botó superior esquerre anomenat "Descarregar Actualització". Al cap d'uns segons el botó es substituirà per un nou botó en què posa "Click Here To Download Firmware". Fes clic en ell i baixa-te'l al teu ordinador.

4.- Es descarregarà un arxiu comprimit anomenat UPDATE.ZIP. Localitza'l en el teu ordinador i descomprimeix-lo. Obtindràs una carpeta anomenada UPDATE (verifica que no tingui el .ZIP)

5.- Connecta la targeta MicroSD al teu ordinador PC o Mac (amb l'ajuda d'un adaptador per a MicroSD). A continuació, copia la carpeta UPDATE i enganxa-la a la targeta MicroSD. Un cop finalitzat el procés, ja pots desconnectar la targeta de l'ordinador.

6.- Comprova que la càmera GoPro de segona mà està apagada.

7.- Introdueix la targeta MicroSD a la cambra.

8.- Encén la càmera GoPro.

9.- A continuació s'iniciarà el procés d'actualització. La càmera GoPro emetrà una sèrie de xiulets, mentre es connecta i s'apaga diverses vegades. Un cop hagi acabat tot el procés es mostrarà "Actualitzat" a la pantalla. En cas d'error d'actualització, apareixerà "Camera Update Failed".

NOTA: en un posterior post us mostrarem com podeu actualitzar una GoPro Hero HD Original i una GoPro HD Hero 2.

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga online (www.renuevo.cat) on podràs comprar o vendre la teva càmera GoPro de segona mà d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. No oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprovar el funcionament d'una càmera de vídeo GoPro Hero de segona mà (inclou vídeo)

Com comprovar la carcassa submergible d'una càmera GoPro Hero de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.