Com treure el màxim profit a les opcions d’imatge de Canon DSLR?

Com treure el màxim profit a les opcions d’imatge de Canon DSLR?

Encara no t’atreveixes amb el manual però adores provar opcions noves a fotografiar? Llavors segueix llegint perquè avui t’explicarem perquè serveix cadascun dels disponibles de la teva Canon DSLR. Descobreix el màxim potencial de la teva càmera de fotos de forma fàcil i pràctica! 

Veure tots els equips fotogràfics Canon de segona mà 

Automàtic (A+): la càmera analitza l’escena i ajusta els valors de forma automàtica. Tu només has d’ocupar-te de pressionar, enfocar i disparar!

Automàtic creatiu (CA): El primer pas per treure a lluïr la teva creativitat. Et permet modificar certs aspects de les teves preses prément el botó Q i girant el dial podràs observar a la teva pantalla com canvia la profunditat de camp de la teva escena de forma senzilla.

Esport: Ideal per escenes  on els subjectes es mouen de forma ràpida. Gràcies a l’alta velocitat de tret congela qualsevol acció de forma automàtica, sense haver-te de preocupar per les imatges borroses. Malgrat en escenes de poca llum la ISO pot pujar molt i causar major soroll a la pressa final.

Opció flash apagat: La forma més fàcil per evitar que et salti el flash de la càmera. Si estàs disparant a interiors i no vols que et molesti el flash, selecciona aquesta opció.

Retrat nocturn: retrats espectaculars a paisatges nocturns. Segons les característiques de l’escena puot ser possible que salti el flash o que et demani la utilitzaciód’un trípode per evitar fotos borroses.

Escena nocturna sense trípode: combina un augment de la ISO i la pressa de 4 imatges. Gràcies a aquesta combinació obtindrem com a resultat escenes nocturnes de gran qualitat sense necessitat de trípode.

HDR: opció essencial a escenes on la llum és molt dura. La càmera captura 3 exposicions diferents de la mateixa escena i les combina per armonitzar les ombres i el detall de la imatge.

Primer pla: Ideal per fotografiar objectes petits. Malgrat sempre hem de tenir present la distància mínima d’enfoc de la teva òptica.

AE (P): L’obertura i l’obturació són automàtiques, malgrat girant el dial pots modificar-les per experimentar amb diferents velocitats i obertures.

Opció paisatge: Aquesta opció aconsegueix trteure el màxim partit a la teva gran angular. L’obertura es tanca per optimitzar al màxim la profunditat de camp. Els verds i els blaus cobren vida gràcies a aquesta opció.

Ara que ja saps per a què serveixen cadascuna d’elles… Quina  provaràs primer? 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Cristian.

 

Potser t’interessi:

Existeix la càmera perfecta?

Fotògraf de fauna? Els millors objectius de nivell bàsic a expert

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.