Com provar l'obturador d'una càmera rèflex analògica de segona mà

Com provar l'obturador d'una càmera rèflex analògica de segona mà

Molts dels nostres clients encara segueixen interessats en la fotografia analògica i prefereixen seguir plasmant les seves fotografies en pel·lícula química. Si tu també ets un d'aquests nostàlgics i estàs buscant una d'aquestes càmeres en el mercat de segona aquest article t'interessarà. En el post d'avui, et mostrem que has de fer per provar l'obturador d'una càmera rèflex analògica i d'aquesta manera saber si funciona correctament.  

L'OBTURADOR D'UNA CÁMERA RÈFLEX ANALÒGICA

L'obturador d'una càmera rèflex analògica és aquell dispositiu que ens permetrà controlar la durada o el temps (velocitat d'obturació) a la qual exposem la pel·lícula a la llum. Juntament amb el sistema d'obertura del diafragma, és sense cap dubte, un dels elements que mai hem d'oblidar de provar.

En les càmeres rèflex digitals tenim la possibilitat de saber la quantitat de trets que s'han realitzat, així com la quantitat de treball a la qual s'ha sotmès a l'obturador: Com saber quants trets ha fet càmera réflex de segona mà. En canvi, en les càmera rèflex analògiques no disposem d'aquesta possibilitat, pel que és més que important que comprovem l'estat en què es troba l'obturador.

Per realitzar una comprovació podem realitzar els següents passos:

- Comença comprovant que els dials de selecció de velocitat ISO/ASA es troben en bon estat i giren correctament.
- A continuació obre la comporta posterior de la càmera. Recorda que no hi ha d’haver cap pel·lícula, sinó aquesta es velarà.
- Dirigeix la càmera cap a algun punt il·luminat i ves realitzant trets amb la càmera rèflex analògica. Has de provar a totes i cadascuna de les velocitats d'obturació.
- Comprova que en totes les velocitats d'obturació, les làmines o persianes de l'obturador obren i tanquen correctament i de forma ràpida. En tots i cadascun dels trets has de poder veure una petita llum a través de l'objectiu (fins i tot a velocitats molt ràpides d'obturador). Comprova que les làmines de l'obturador no es queden encallades ni travades en cap dels trets.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de càmeres rèflex (digitals i analògiques) de segona al millor preu. Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre la teva càmera d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. Tots les nostres càmeres rèflex han estat minuciosament provades i disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona .

David


Altres posts relacionats:

Guia per comprar una càmera fotogràfica de segona mà

Comprovació del mecanisme d'enfocament d'un objectiu de segona mà

Comprovar l'electrònica d'una càmera rèflex digital de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.