Càmeres de vídeo GoPro de segona mà

Càmeres de vídeo GoPro de segona mà

Fa uns pocs anys van començar a aparèixer al mercat càmeres de fotografia i vídeo de molt petit tamany. Si, ja existien des de fa anys, però la diferència essencial és que eren càmeres amb una funcionalitat molt específica: podien gravar i fotografiar sota qualsevol situació i des de qualsevol angle. Ens referim, com a exemple, a les HERO GOPRO.

A Renuevo tenim especial afecte a les càmeres de vídeo GOPRO de segona mà. La seva versatilitat i les seves característiques les converteixen en càmeres de inusitades prestacions i resultats.

>> Consulta el nostre stock en: càmeres GoPro usades

VIDEOCÀMERA GOPRO DE SEGONA MÀ

Les càmera GOPRO tenen una mida ínfima, caben a qualsevol lloc, des del palmell de la mà a la butxaca més petita. A més incorporen normalment multitud d'accessoris per a fixar-les a conveniència. Així, podem col·locar una GOPRO en un arnès per fer paracaigudisme, en un casc per fer ciclisme o al canell per fer submarinisme.

L'estructura de les càmera GOPRO incorpora en molt poc espai i de forma compacta, totes les funcions que es requereixin. Ràfegues, enregistrament en qualitat de vídeo 4K, inversió de la imatge, timelapse ... un gran ventall de possibilitats que converteixen aquestes diminutes càmeres en elements indispensables per a tots aquells que desitgin registrar i immortalitzar moments gloriosos.

El fet que aquestes càmeres siguin tan petites no és l'únic motiu pel qual podem usar-les en situacions extremes. El seu objectiu, un ull de peix, permet abastar àmplies zones de l'escena, convertint el resultat final a una fantàstica experiència visual.

Les càmeres GOPRO de segona mà que comercialitzem a Renuevo, passen totes una exhaustiva revisió. Comprovem els següents elements: òptica, internet Wi-Fi, registre d'imatge fixa, registre de vídeo en diferents qualitats, funcionalitats del menú i, com no, l'estanquitat de la carcassa impermeable.

Considerem a les càmeres GOPRO, un dels grans avenços tecnològics en el món de la fotografia i el vídeo.

Finalment, recorda que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de càmeres de vídeo esportives de segona mà i com sempre al millor preu. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una càmera de vídeo GoPro Hero de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.