Càmera rèflex NIKON D810 de segona mà

Càmera rèflex NIKON D810 de segona mà

La NIKON D800 va plantar cara des del primer moment a les conegudes CANON EOS MARK II i MARK III. L'ús del format complet FX i el seu sensor tipus CMOS de 36,3 megapíxels, prometien ser un revulsiu important davant la competència directa. Li van seguir la D800E i la D810. D'aquest model parlem avui al nostre blog de fotografia de segona mà.

NOTA: aprofitem per convidar-te a consultar tot el nostre estoc en càmeres rèflex usades.

NIKON 810 DE SEGONA MÀ

L'experiència que tenim a Re-Nuevo respecte a la comercialització de la NIKON D810 en la seva versió de segona mà, no ha pogut ser millor. L'acceptació d'aquest cos rèflex per part del nostre habituals clients professionals, ratifiquen una vegada més que es tracta d'una càmera d'excel·lents prestacions i millors resultats.

Un ventall de sensibilitats entre 64-12800 ISO, amb possibilitat d'arribar fins als 51200 i descendir fins als 32 ISO equivalents, no podia passar desapercebut. Criden l'atenció també als 5 o 7 fotogrames per segon depenent de la manera de retallada seleccionat, el seu sistema de autofocus en 51 punts que utilitza el motor Advanced Multicam 3500FX (el mateix que la D4S) o el mesurament matricial en color 3D III que ofereix la seva processador EXPEED 4, una de les grans diferències amb les seves germanes de la sèrie D800.

Si bé la gravació de vídeo actual s'ha elevat a la tecnologia 4K, la NIKON D810 no té res a envejar a les càmeres més actuals amb el seu enregistrament en funció D-Movie Full HD en format FX i DX, per descomptat, oferint sortida HDMI . Una "tot en un" de segona mà que permet als professionals més exigents cobrir un ampli rang de treballs i encàrrecs.

No considerem que aquells usuaris de la D800 o la D800E tinguin necessitat de canviar a la D810. Es tracta, al final, d'una evolució subtil, amb millores interessants, però no revolucionàries.

Comprar una NIKON D810 de segona mà és una opció intel·ligent, una manera de recórrer a una càmera professional d'altíssima gamma però a preu molt més assequible. Una càmera amb doble ranura per a emmagatzematge CF i SD, mode de tret ultrasilenciós, flash TTL incorporat, i un cos d'aliatge de magnesi que la converteix en una càmera lleugera, però alhora ferma i compacta.

Finalment, et recordem que a la nostra botiga online podrà comprar o vendre la teva Nikon 810 o qualsevol altre model de càmera rèflex de segona mà. I no oblidis que en Re-Nuevo oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre una NIKON 810 de segona mà

Com saber els trets que ha fet una rèflex NIKON de segona mà (VÍDEO)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.