Què comprovar abans de comprar una ploma MONTBLANC de segona mà

Què comprovar abans de comprar una ploma MONTBLANC de segona mà

Al parlar de plomes estilogràfiques no podem deixar de parlar de Montblanc, un dels principals fabricants en tot tipus d'articles d'escriptura de luxe. I sens dubte, una de les marques més venudes a la nostra botiga online.

Si tu també estàs pensant a adquirir una d'aquestes plomes en el mercat d'ocasió per estalviar alguns diners, et recomanem la lectura d'aquest post. En ell, trobaràs consells i recomanacions perquè puguis comprar la teva ploma Montblanc de segona mà.

PLOMES ESTILOGRÀFIQUES MONTBLANC

Actualment hi ha infinitat de models de plomes estilogràfiques Montblanc en el mercat de segona mà, pel que és més que fàcil que puguis trobar un model que sigui del teu grat. Però per evitar disgustos, és recomanable que facis certes comprovacions abans de comprar-la.

Per ajudar-te en això, aquests són els principals aspectes que hauràs de tenir en compte:

1.- Models: hi ha infinitat de models, pel que si no estàs al dia de les plomes Montblanc, és recomanable que visitis la seva web oficial i t'informis una mica sobre que models pots comprar i les seves principals característiques.

NOTA: alguns dels models més coneguts són Meisterstück, Bohème, Starwalker, Meisterstück Solitaire, Bonheur, més infinitat d'edicions especials.

2.- Materials i acabats: un mateix model de ploma Montblanc, pot estar realitzat en infinitat d'acabats (plomí d'or, resina, carboni, ...). Comprova que el model que vas a comprar correspon exactament al que diu el venedor.

3.- Estat de conservació: comprova que la ploma estilogràfica no presenta desperfectes importants i que no estigui molt degastada. Para atenció a les puntes, caputxó i plomí. Mira que no presenti ratllades d'importància. Com sempre, el preu total haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació.

4.- Gravats: verifica que la ploma Montblanc de segona mà no presenti cap tipus d'inscripció (noms, dates, ...)

5.- Plomí: un dels elements de major importància d'una ploma és el plomí. Per a una correcta escriptura, aquest ha d'estar en bon estat.

NOTA: et recomanem la lectura de "Com comprovar el plomí d'una Montblanc de segona mà".

6.- Escriu alguna cosa: tota ploma que compris, ha d'escriure. Evita comprar plomes que no escriguin, ja que si porta molt temps sense usar-se, pot ser que la tinta s'hagi assecat al plomí i que per molt que afegeixis un nou cartutx de tinta, l'escriptura no tornarà a ser la correcta. A més, a l’escriure comprovaràs quin tipus de traç realitza (fi, mitjà o gros) i si la ploma la sents bé a les teves mans.

7.- Autenticitat: tal com passa amb alguns articles de luxe, les plomes Montblanc també són susceptibles de ser falsificades. Per això, és important que verifiquis que la ploma que vols comprar és autèntica i original. Recorda que un preu excessivament baix pot ser degut a que la ploma no sigui autèntica o que és d'origen il·lícit. En cas de tenir dubtes, millor no comprar-la.

NOTA: disposa d'info a "Com comprovar que una ploma estilogràfica Montblanc és autèntica" (vídeo).

8.- Sèries Limitades o plomes antigues: especial atenció a totes aquelles plomes Montblanc antigues o Sèries Limitades, ja que en ambdós casos hauràs de comprovar que el seu preu no sigui excessivament elevat. Busca per internet (webs i portals de segona mà) el seu preu d'ocasió. Si la ploma és molt recent, trobaràs el preu a la web oficial de Montblanc.

9.- Caixa i accessoris: sempre que puguis, busca aquelles plomes que disposin de la seva caixa original, ja que pot ser un signe que el seu antic propietari ha tractat la ploma de forma correcta i que ha estat acurat amb ella. Si a més disposa d'accessoris, millor que millor.

Aprofitem l'ocasió per convidar-te a nostre blog, en el qual trobaràs infinitat de consells, recomanacions, trucs, ... sobre variats articles d'escriptura.

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga online, en la qual podràs comprar tot tipus de plomes estilogràfiques Montblanc de segona mà al millor preu de mercat. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres articles.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com netejar una ploma Montblanc de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.