Ploma estilogràfica Montblanc Edició limitada Salvador Dalí.

Ploma estilogràfica Montblanc Edició limitada Salvador Dalí.

Clica aquí per veure la ploma a la venda.

En commemoració al centenari del naixement del cèlebre artista Salvador Dalí, Montblanc, la firma alemanya més prestigiosa en escriptura va retre un merescut homenatge amb la presentació d'aquesta veritable obra d'art en una edició limitada a únicament 100 models.

El cos d'aquesta ploma estilogràfica està basat en la grandària del model 146, tota ella elaborada en or massís de dos colors, blanc i groc.

El caputxó és una veritable obra d'art realitzat de forma totalment artesanal, incloent 8 diamants de 1,2 mm i un pes aproximat de 0,064 quirats. Porta gravat el nom "Dali".

La ploma és d'or massís de 18 quirats i té gravada una il·lustració amb la cara del pintor Salvador Dalí i està disponible amb el punt en grandària M.

Aquesta veritable meravella d'orfebreria té un tiratge limitat a 100 exemplars sent el disponible en Re-Nuevo el número 33 de la sèrie. El seu preu de sortida en l'any 2.004 va ser de 13.400 € encara que es van esgotar en un temps rècord. El seu extraordinari disseny i la dificultat en trobar una disponible, han provocat una més que important revaloració de l'exclusiva estilogràfica.

Ara hi ha l'oportunitat d'adquirir una veritable obra mestra, la número 33 de la sèrie, a Re-Nuevo. Un veritable valor en alça. Clica aquí per veure si encara está disponible. Es suministra amb Certificat d’Autenticitat

Per a més informació pots consultar la pàgina de Montblanc o la de la Fundació Dalí

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.