Les 4 plomes Montblanc més luxoses i exclusives

Les 4 plomes Montblanc més luxoses i exclusives

Per a molts escriiure pot ser una forma d’expressió, art, estudi o comunicació. Avui en dia podem fer-ho amb mitjans que fa 100 anys ens hagués semblat impossible; es a dir, si mirem les nostres butxaques simplement amb tocar la pantalla del nostre telèfon mòbil tenim la possibilitat de generar textos. Malgrat de que molts gairebé fan servir la tradicional manera d’escriure amb tinta en paper, uns altres creuen que no hi ha n substitut per una magnífica ploma estilogràfica.

Veure estilogràfiques de segona mà disponibles

L’escritura a mà pot ser significativa, honesta i personal. Per això, existeixen persones que estan disposades a pagar un gran preu pels articles d’escritura. No obstant, avui parlarem d’algunes estilogràfiques Montblanc que trascendeixen el luxe al que estem acostumats. Queda’t fins el final per descobrir la ploma Montblanc més cara del planeta!

 1- Montblanc - Bohème Royal Pen (150.000 €) 

Ja coneixem la colecció Montblanc Bohème i potser creguis que res ja no et pot sorprendre, però no estem parlant de la clàssica ploma sinó la singular edició Bohème Royal. Està elaborada en or 18 quilats, a excepció del seu plomí retràctil que és de  platí. 1351 diamants s’extenen per tota la seva superficie en linies ondulades en dos variants diferents: diamants blancs o un alternat entre diamants blancs i negres. 

2- Ploma Bohème Papillion (180.000€) 

Una incuestionable obra d’art realitzada en or amb més de 1300 diamants i 40 safirs enfilats. Res malament no? Montblanc ha aconseguit transformar un article d’escritura en una joia inigualable de disseny únic creada per mans expertes. Hi han tres models diferents; en or groc, blanc i rosat. Amb quin et quedaries tú?

3- Ploma Prince Rainier III Edició Limitada 81  (200.000€) 

81 anys de vida van ser els del príncep Rainiero de Mònaco i 81 les estilogràfiques que ha creat Montblanc en el seu honor. Aquesta edició limitada elaborada en or blanc i més de 8 quilats en 92 diamants i 19 robins coronada amb l’estrella de la firma en mareperla reflexa la passió per l’art del monarca que va convertir a Mònaco en un centre de la cultura a través de les seves fundacions que promouen les arts escèniques i el cinema. 

4- Ploma Mystery Masterpiece (700.000€) 

Per celebrar el centenari d’una firma llegendària, sense dubtes alguna cosa magnífica ha de sorgir. Ara imagina’t la unió del festeig de dues de les firmes més notables en el món del luxe. Sense paraules! No?

Per aquesta ocasió especial Montblanc es va unir juntament a Van Cleef & Arpels per crear una pluoma estilogràfica tan enlluernadora que malgrat el seu valor inicial de venda va ser de 584.000€ avui en dia està valorada per 700.000€. Mystery Masterpiece és una joia dels  articles d’escritura del qual només es van fer nou unitats en tres versions diferents (variant en parts iguals les gemmes que la composen). La base de la ploma és d’or blanc puri i obviament cada exemplar està realitzat a mà – respectant la tradicional cultura artesana de la firma alemana-

Cada peça porta 67 gemmes Mystery Set, 189 de rubí, safir o maragdea (segons la seva versió), 770 diamants, 58 talla baguette i 5 marqués. La clàsica estrella Montblanc que corona la ploma està formada per diamants talla brillant.

 

Creem que aquests són alguns dels millors exemples d’excel·lència, disseny i combinació d’exquisits materials. Algunes edicions són més estranyes i extravagants que altres però sense dubte estan pensades per aquells que sentin passió per les plomes estilogràfiques de luxe i coleccionistes malgrat que el seu preu pot ser força més elevats del que una persona promig sol pagar. I encara estiguin per sobre de moltes butxaques, és innegable que són meravelles amb les que podem gaudir tots malgrat sigui albirant-les. No ho penseu? 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

 

Potser t’interessi:

Grans personalitats de Montblanc: Edició Elvis Presley

5 edicions limitades de Montblanc que no et pots perdre

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.