Diferències entre una ploma Montblanc Meisterstück 146 i 149 de segona mà

Diferències entre una ploma Montblanc Meisterstück 146 i 149 de segona mà

En l'article d'avui ens centrarem en 2 dels models més coneguts i venuts de plomes estilogràfiques de la casa Montblanc. Ens referim al model Meisterstück 146 (Le Grand) i al Meisterstück 149.

Si estàs pensant a comprar alguna d'aquestes 2 plomes en el mercat de segona mà, en el post d'avui et mostrarem quines són les seves principals diferències.

NOTA: a l'hora de comprar o vendre una ploma Montblanc usat, no deixis de llegir aquest post del nostre blog (Consells per comprar una ploma estilogràfica Montblanc de segona mà)

MONTBLANC MEISTERSTÜCK 146 VS 149

Encara que puguin semblar la mateixa ploma, cadascuna té les seves pròpies particularitats i és important que les tinguis en compte abans de comprar la teva Montblanc Meisterstick de segona mà.

Aquí t’enumerem les més importants:

- Informació sobre el model: recorda que el model 146 actualment es diu Le Grand. En canvi la 149, segueix anomnetant-se igual.

- Tipus de càrrega: tant la ploma Meisterstück 149 com la 146 són de càrrega per èmbol.

- Mida: la 149 és més gran que la 146 (o Le Grand). Concretament una ploma Montblanc Meisterstück 149 de segona mà mesura 148 mm (tancada) i pesa 32,3 gr. En canvi, la 146 mesura 142 mm (tancada) i disposa d'un pes de 25,3 gr. Per tant, la diferència és notable.

NOTA: recomanem que abans de decidir-te per la compra d'una o altra, les agafis i les provis bé. Depenent de la mida de la mà, pot ser que ens sentim millor amb la 146 o amb la 149.

- El cap de ploma: tots els plomins de les plomes Montblanc Meisterstück, són d'or. A la 149 d'or 18K i a la 146 (Le Grand) d'or de 14k. Totes les Montblanc Meisterstück destinades al mercat francès, disposen d'un plomí realitzat en or de 18 quirats.

- El preu: el model 149 és més car que el 146 (Le Grand). Però al ser una ploma de segona mà, també intervenen altres factors a part del model, com ara l'estat de conservació en què es troba l'estilogràfica.

NOTA: a mode orientatiu, pots comprovar el seu preu nova a "Plomes Montblanc Meisterstück"

Si vols comprar o vendre una ploma Montblanc, pots fer-ho a través d'aquests enllaços:

- COMPRAR Montblanc Meisterstück de segona mà

- VENDRE Montblanc Meisterstück de segona mà

I no oblidis que a Re-Nuevo (Botiga de Segona Mà) podràs vendre o comprar plomes Montblanc usades d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. A més oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una ploma Montblanc usada

A quin preu puc vendre una ploma Montblanc de segona mà?

Plomes Montblanc Edició Limitada de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.