Vols conèixer 5 trucs infalibles per saber si una bossa és autèntica?

Vols conèixer 5 trucs infalibles per saber si una bossa és autèntica?

Si tens la intenció de comprar una bossa de marca però no l’adquiriràs a una de les seves botigues oficials, t’anem a donar 5 consells per tal de que tinguis la certesa de que estàs comprant na bossa autèntica al 100%.

L’embalatge

El nostre primer consell és que observis tot l’embalatge de la bossa. La caixa, si en té i la funda guardapols o dustbag en concret. Les grans marques, cuiden al detall la qualitat de tot el packaging dels seus articles. Llavors tingues cura de com és la tipografia de lletres que apareixen al logo de cada element, de quin material estan fets (tingues present que els que fan servir per protegir els originals responen a la mateixa índole d’exigència que la resta dels seus articles).

Estructura

Para atenció a l’estructura de la bossa en sí: Es mantené amb cos una vegada el deixes buit sobre la superficie o perd visiblement o perd el seu port i queda flàccid?  Evidentement aquest factor depén una mica del material més o menys rígid amb el que estigui confeccionat, però és una norma que es sol complir amb les bosses de firma: per molt suau i flexible que sigui el material del cos de la bossa, aquesta manté dignament la seva estructura quan reposa buida sobre la seva base.

Les costures

Els artesans que cusen les bosses de les marques més prestigioses no donen puntada en va, com se sol dir. Impossible veure desfilats, rematades bastes, puntades tortes….Però això sí, han de notar-se que són puntades realitzades a mà i no industrialment, pel que malgrat no siguin totes exactament iguals, han de ser uniformes i fermes. I amb ausència total de rastres de cola per reforçar, ja que quan quelcom està ben cusit no hi ha res a reforçar.

Els detalls metàl·lics

Tots els detalls metàl·lics de la bossa ens portaràn la quarta via per diferenciar entre una bossa autèntica d’un fals. A les bosses autèntiques de marca els materials metàl·lics pesen i mai s’arriben a rovellar o agafar verdet, malgrat puguin pel seu ús o el pas del temps decolorar-se una mica (a algunes marques ni tan sols això, com és el cas d’Hermès).

Per una altra banda, les firmes més famoses són fidels a poques marques de fabricants de cremalleres per exemple i algunes fins fabriquen les seves pròpies. I a més, solen gravar amb el seu logo o nom de la marca cada rebló, cursor de cremallera, tac, anella…per suposat, semprerespectant el mateix ipus de lletra per tot.

Número de sèrie

Per últim, el cinquè punt revelador seria el número de sèris o code que cada marca inserta en algunes parts concretes de les seves bosses. A vegades afegeix una tarjeta com de crèdit amb la mateixa numeració, és com el DNI de la bossa i deu estar complimentada per la botiga a la que es va comprar. Existeixen comprovadors online per aquests codis, però inclús aquests es copien per les bones rèpliques, així que el nostre consell és revisar minuciosament la bossa. Les primeres apariències podrien confondre, però la bossa sempre ho confessarà tot.  

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

També et pot interessar:

Diga’m com ets i et direm com escollir la teva bossa ideal

Quan compres una bossa de segona mà també heretes una història

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.