Digues-me com ets i et diré com triar el teu tipus de bossa ideal

Digues-me com ets i et diré com triar el teu tipus de bossa ideal

Clic aquí per comprar la teva bossa.

No tens molt clar com triar el teu tipus de bossa ideal, però en vols una que realment s'adapti a les teves necessitats diàries, és clar. Doncs aquí et donem tres consells bàsics per triar el teu company de batalles més fidel.

TRIAR LA BOSSA ADEQUADA

Si hi ha un complement o accessori a què li donem importància les dones en general aquesta és l anostra bossa. Sí, ja sé que totes solem tenir-ne diverses (algunes moltes), però jo m'estic referint a la teva bossa de diari, aquella que t'acompanya cada dia des que surts de casa fins que tornes després de tota la jornada.

Tens un treball de carrer o estàs tot el dia en un mateix lloc sense desplaçar-te? Vas amb el teu propi vehicle o agafes el transport públic? ¿Aquest vehicle és una moto? Ets mare? O el que sol venir a ser el mateix ... Sols necessitar que portar a sobre moltes coses? ...

Crec que ja vas veient que el primer consell és fer-te preguntes sobre les teves activitats diàries que t'ajuden a escollir la seva forma i, sobretot, la seva grandària.

Així doncs, si per exemple portes moto per la teva ciutat no et serà pràctic ni còmode en absolut una bossa de mà o de nanses curtes, sinó més aviat una que et puguis posar-te a mode de bandolera o fins i tot una motxilla.

I, més enllà de la practicitat: Quina és la teva forma de vestir? Més casual i desenfadada o una mica més formal? També el teu estil de vestir fa que, gairebé sense adonar-te'n, et decantis per segons quins materials i colors. Si veus una bossa d'aspecte més rígid de color sobri i un altre confeccionat en un material més flexible o amb menys estructura i d'un color vibrant, podries intuir alguna cosa sobre l'estil de vestir de la seva propietària, ¿no és cert? Llavors, el segon consell és el següent: sigues fidel al teu estil, segueix la teva intuïció i deixa't portar per els teus gustos, no per la moda de torn o l'acabaràs deixant a l'armari ...

Només em queda donar-te el tercer i últim consell per triar el teu tipus de bossa ideal: tria una bossa de marca autèntica. Això sempre t'assegurarà la seva durabilitat. La qualitat de les costures i els bons acabats importen molt. Però també la seva cura: buida la bossa per complet i neteja-la un cop per setmana i tindràs bossa per anys.

Finalment, aprofita l'ocasió de visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs comprar alguna de les nostres bosses de luxe de segona mà amb la màxima de les garanties i d'una forma fàcil i ràpida. Disposem de bosses de les millors marques al millor preu.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una bossa de luxe de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.