Vendre o no vendre les meves bosses de marca

Vendre o no vendre les meves bosses de marca

Es podria dir que gairebé totes o moltes dones acumulem bosses al fons de l’armari. I probablement és en general, el complement més important del nostre estilisme a diari. 

Malgrat és cert que acabem per necessitar més d’un model depenent del lloc al que assistirem, dels colors amb els que anem vestides o de les necessitats d’espai per portar les coses que requerim a cada moment, no podem acumular bosses fins l’infinit.  Els nostres gustos van evolucionant i anem comprant models diferents, també seguint les últimes tendències. I arriba un moment que tenim més dels que veritablement fem servir. 

La popularment coneguda època del “canvi d’armari”, que ja s’està aproximant, sol ser un bon moment per donar un cop d’ull a totes les nostres bosses i decidir quines poden sortir ja de l’armari. Ja sigui perquè fa més d’1 any que no ens les posem, potser estiguin en mal estat o no ens portin bons records.

Segur trobaràs molts motiusper desfer-te’n d’aguna de les teves bosses. Si està en bon estat i és d’una marca de Moda reconeguda, pots vendre’l nosaltres a Renuevo comprem alguns dels models més icònics de firmes com Louis Vuitton, Gucci, Carolina Herrera, Chanel, Dior, Chloé, Yves Saint Laurent, Cèline, Armani, Prada. (Anar a la botiga online) 

Les grans firmes que creen articles de qualitat que perduren al llarg del temps, són en les que confiem per dona’ls-hi una segona vida.

Per vendre’ns la teva bossa de marca bàsicament ha de complir-se 3 requisits: 

  • Ha de ser autèntic (no una rèplica)
  • Ha d’estar en bon estat de conservació
  • Sense personalització (no pot portar noms o inicials) 

Si tens alguna bossa de les marques anteriorment mencionades que desitgis vendre perquè ja no el fas servir, no dubtis en contactar amb nosaltres i et farem una valoració sense compromís per la teva compra en un màxim de 48h. A més, si resideixes a la península, no tindràs que abonar res per la seva recollida amb missatger a la teva pròpia porta a partir del dia següent. Molt ràpid i senzill com per no provar-ho. No et sembla?

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

Potser t’interessi:

Consells per comprar una bossa de luxe de segona mà

5 trucs per saber si una bossa és autèntica

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.