El preu i el valor d’una bossa de marca

El preu i el valor d’una bossa de marca

Quan es tracta de comprar una bossa de marca, el preu i el valor poden ser tan proporcionals com no. I poden semblr el mateix, però definitivament mai ho són. Això és quelcom que moltes vegades podem comprovar ja que normalment tenim més d’una bossa al nostre fons d’armari.

Fíxa’t: quan adquireixes una bossa que t’agrada, que a més necessites i que et durarà molt de temps, malgrat hagis de desemborsar un alt import per a que sigui teu, finalment no sol ser tant important no és cert?

No obstant això, pensa en qualsevol altra bossa que alguna vegada hagis volgut i que tingués un preu relativament baix per la teva butxaca. Vas poder comprar-la sense problemes, gairebé ni vas haver de pensar-t’ho, degut a que no va suposar una gran inversió, però no va durar molt, o et va deixar d’agradar o va passar de moda, malgrat que no et va importar gaire. Et sona aquesta situació? T’ha passa’t alguna vegada?

Si la resposta és Sí, llavors vol dir que el preu i el valor de la bossa que vas comprar eren proporcionals  i és correcte. És ideal invertir més (pagar un preu més alt) només quan sabem que una cosa tindrà un valor alt per nosaltres i viceversa.

Els problemes o la frustació venen en el cas contrari, quan el preu pagat per una bossa de marca i el valor que al final li acabem donant (pel que ens ha durat per la seva qualitat, o pel que l’hem acabat portant per la seva practicitat, per exemple) és molt més baix.

Centrant-nos doncs el les bosses d’alta gamma, un complement al que les dones otorguem una gran importància, no creus que és millor invertir una mica més de diners en comprar-te una verdaderament de bona qualitat? Una bossa confeccionada amb materials bons, ben cosida i amb totes les garanties  que t’ofereixen les grans firmes de Moda mai pot resultar una inversió dolenta, tenint a més present que sempre pots vendre-la de nou en el mercat de segona mà. Les bosses de marques prestigioses sempre estan molt sol·licitades.

La única cosa que hauràs de pensar és amb quin tamany, disseny, i color et sentiràs més còmoda, quin portaràs més o dit d’una altra manera quin amortitzaràs més. Aquesta és la clau per a que el preu que paguis i el valor que després amb el temps li otorguis sigui proporcional i equilibrat. En definitiva, que sentis que has invertit bé els teus diners.

A Renuevo a diari trobaràs bosses de les firmes més prestigioses. Tots autèntics, degudament certificats per experts en la matèria i malgrat alguns siguin seminous, sempre en bones condicions de conservació perquè tú els hi donis una nova vida.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà. 

Vanesa

 

Potser t’interessi:

Diga'm com ets i et direm com escollir la teva bossa ideal

Consells per comprar una bossa de luxe de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.