Guia de talles de bosses Louis Vuitton

Guia de talles de bosses Louis Vuitton

Parlar de bosses de luxe és parlar de Louis Vuitton i per això, evidentment, hi ha molt a aprendre sobre la firma, models i història.

Siguem honestos, tenir un LV al nostre armari és un desig que moltes compartim (sino totes) ja que s’han convertit en una icona de la moda, un imprescindible i atemporal complement que podem portar sobre les nostres espatlles i mans.

Però com dea abans, conèixer i comprendre quest llegat pot ser una mica complexe al principi. La primera vegada que vaig escoltar BB, PM, MM, GM em vaig sentir una mica confosa. Què volia dir exactament?

I es que quan intentem comprar online una de les bosses més famoses de tots els temps no volem errar cap detall (inclús quan es poden tornar fàcilment), és per això que vull compartir amb vosaltres aquesta fantàstica guia de talles de bosses Louis Vuitton.

Dels més petits als més grans, coneix tots els acrònims de la firma. Som-hi!! 

BB - Baby Bandoulière

Els més petits de la Maison, ideal per aquelles dones a les que agrada anar còmodes i lleugeres. És la talla de moltes bosses Alma o Papillon. La seva mida pot ser de 20 cm x 10 cm. 

PM - Petit Modèle

Model petit (però no tant como el BB). Genial per portar-lo a l’espatlla o a la mà i si et preguntes què pots trobar a Renuevo aquí t’ho mostrem:

  1. Bossa Louis Vuitton Delightful Monogram de segona mà, però no t’espantis que PM no és sinònim de “aquí no m’hi cap res” Aquest tote bag no és des més grans (34 cm x 25 cm) però sense dubte t’hi cabrà tot el necessari pel dia a dia gràcies al seu ampli compartiment.
  2. Bossa Louis Vuitton Alma Monogram de segona mà, diuen que en primer lloc va ser dissenyat per a Coco Chanel. Desde Jackie Kennedy fins Rihanna l’han fet servir, i sense dubte s’ha guanyat el lloc d’icònic i elegant. Les seves mides? (32 cm x 24 cm).

MM - Moyen Modèle

El mitjà de Louis Vuitton, per aquelles que necessiten portar el portàtil, el nécessaire ple de maquillatges, un xal, el telèfon mòbil i molt més. I quina bossa Louis Vuitton MM de segona mà pots trobar a Renuevo?

  1. Neverfull en lona Monogram i cuir, et desafiem a omplir aquesta bossa per complert ja que com diu el seu nom “mai ple” descobriràs que t’hi cap de tot. Aquesta bossa tipus tote és ideal si ets d’aquelles que no poden deixar res a l’atzar. Les seves mides són 37 cm x 30 cm. 

GM - Grand Modèle

El més gran de totes les bosses, a on hi cabrà pràcticament de tot a dins. És perfecte com a equipatge de mà durant un viatge ja que aquest gran pot mesurar aproximadament 40 cm x 32 cm  20 cm d’ample.

Ara ja coneixes una mica millor les mides de la firma francesa més reconeguda del món: Louis Vuitton. Si vols descobrir totes les bosses de segona mà disponibles fes click aquí.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

 

Potser t’interessi:

El que no sabies sobre Louis Vuitton

Les 5 bosses que voldràs tenir aquest hivern

 

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.