El que no sabies sobre Louis Vuitton

El que no sabies sobre Louis Vuitton

Per què es van crear els famosos estampats Damier i Monogram?

Si trobem una de les primeres maletas Louis Vuitton no veurem els famosos estampats i malgrat que eren d’una asombrosa qualitat, la seva paprença era relativament estàndard degut a què encara no tenien res que els caracteritzava. Per això les imitacions van començar a augmentar i Louis Vuitton va decidir presentar els estampats Damier i Monogram (malgrat que llavors ningú va imaginar que 100 anys més tard serien els estampats més imitats del món).

La bossa creada per Audrey Hepburn

Si et demanem que pensis en la bossa Speedy – llençada a la venda en 1930 - de Louis Vuitton no pensaries que originalment es va presentar com una maleta de viatge anomenada Express. El destí (i disseny) ‘aquesta bossa va ser redirigit gràcies a la sol·licitud especial de la icònica figura del cinema Audrey Hepburn (en 1960). Quina va ser la seva petició? Codiciava un mini Speedy a mida que pogués portar regularment  i Vuitton va crear el Speedy 25 especialment per ella. Aquest canvi li va otorgar la glòria a la seva colecció i es va convertir en una peça emblemàtica de la marca.  

La bossa de Coco Chanel era un Louis Vuitton?

És cert! L’única bossa que la dissenyadora va portar a la seva vida a més d’una de les seves creacions ha estat el model Alma de Louis Vuitton, una bossa que ha enlluernat a la seva clientela pel seu disseny elegant i sofisticat. Al igual que Audrey, Coco va realitzar una comanda especial i va reversionar el tamany de la bossa Alma Voyage. Una dada curiosa és que malgrat de què això va passar a 1925, no va ser fins 1930 que Coco Chanel li va otorgar el permís a Vuitton per produïr-lo a gran escala. Això va ser un èxit rotund per la firma i fins avui en dia podem veure la bossa Alma en celebritats com Rihanna, Blake Lively o Paris Hilton.

La bossa perfecta pels amants de les festes.

Si et diem que Louis  Vuitton va dissenyar una bossa on capiguen suficients ampolles de xampany com per treure-li la set a un grapat d’amics, ho voldries? Bé, malgrat també pots portar llimonades a la bossa, Noé va ser un projecte personalitzat per un productor de xampany que volia una bossa elegant per transportar 5 ampolles sense que es toquessin una amb l’altre.

Louis Vuitton és una firma amb més de 167 anys d’existència i una gran influència en el món de la moda, el cinema i la reialesa.

Imagina totes les anècdotes que queden per explicar!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

Potser t’interessi:

La bossa Chanel Tweed ideal per aquesta tardor

Les 5 bosses que voldràs tenir aquest hivern

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.