Les 5 bosses que voldràs tenir aquest hivern

Les 5 bosses que voldràs tenir aquest hivern

Malgrat no va ser fins l’edat mitjana que les bosses van trascendir la seva mera utilitat per passar a ser un compliment a joc amb la vestimenta, desde llavors són l’accessori infalible de gairebé qualsevol dona i de tots ells, aquests s’han tornat indispensables a l’actualitat.

I és que les bosses desperten tal fascinació a la majoria de nosaltres que molts han aconseguit l’estatus d’objecte de culte i coleccionisme com pot ser la Bossa Louis Vuitton Delightful Monogram PM o el Multi Pochette Accessoires.

Es tal la importància de les bosses i del que diuen sobre qui les porta que plataformes com Vogue Spain han creat un espai per mostrar què hi ha a la bossa de diferents famoses com Blanca Suárez o Úrsula Corberó.

I ara que l’era post Covid es va llunyant cada cop més de les nostres vides i l’alegria de sortir i vestir comença a conviure al mateix espai-temps parlarem de les 5 bosses que voldràs tenir aquest hivern 2021. Així que sense més preàmbuls aquí anem!

1- La bossa Tote per les que necessiten portar de tot: Louis Vuitton Twist Tote Indi. Un complement que està tan de moda com les mini bosses i no és el típic “bàsic i pràctic”. Així que si ets de les que els hi agrada portar la casa a sobre, aquest espaiós i elegant complement et farà lluir genial a l’oficina, un passeig de cap de setmana o un sopar de negocis.  La bossa tote sense cap dubte està liderant el top 5 si parlem de bones i duraderes inversions. 

2- Estàs preparada per donar-li un toc retro al teu look? Les bosses d’espatlla com el Gucci Duchessa Boho s’han tornat tan mainstream com ho van ser a la seva època. Així que si els referents als anys 90 i 2000 et semblen icònics, les bosses tipus mitja lluna per portar a l’espatlla seran perfecte per a tu i s’han tornat tan top com ho van ser llavors (podem veure-ho en celebritats com Bella Hadid i Kendall Jenner). 

3- El fermall d’or per la bossa perfecta, un candau. Potser resulta una mica cridaner  però aquest petit accessori sembla estar dominant les passarel·les de marques com Schiaparelli o Loewe. Per això hem escollit pel lloc número tres la bossa Carolina Herrera Matryoshka Locked, que pots portar tant a l’estil bandolera com al colze, tan sobri i elegant com pràctic. 

4- A tot color amb l’escultural disseny de la bandolera Carolina Herrera! Si hi ha una tendència que hem vist emergir durant aquest darrer temps és l’estètica funky. Els colors vibrants, les corves i barreges impensades han dominat les passarel·les i xarxes socials durant aquest 2021 obrint pas a una moda atrevida i alegre que s’allunya dels colors neutres i minimalistes del 2020. 

5- Aquest lloc l’ocupa el Pochette de Louis Vuitton Milla Monogram Per què? Segurament has escoltat parlar de les mini bosses, i malgrat molts van creure que aquesta tendència venia amb data de caducitat, aquests micro complements es reinventen cada temporada amb nous dissenys (i més adeptes). Potser sigui perquè ens hem acostumat a la comoditat d’estar més a casa i a minimitzar el que portem a fora, però les bosses s’han encongit i marques com Jacquemus, Hermès, Celine i Louis Vuitton han adoptat aquesta nova versió.

Recorda que pots veure totes les bosses disponibles a Renuevo ent click aquí.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

Potser t’interessi:

5 motius per invertir en una bossa Carolina Herrera

La bossa Chanel Tweed ideal per aquesta tardor

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.