Quan compres una bossa de segona mà també heretes una història

Quan compres una bossa de segona mà també heretes una història

Potser en alguna ocasió t'has plantejat comprar una bossa prèviament utilitzada per una altra propietària o, millor encara, potser ja ho has fet alguna vegada. T'has parat a pensar en que aquest bossa ja atresora una història?

COMPRAR O VENDRE BOSSES DE SEGONA MÀ

Podries sentir curiositat per saber coses com "on es va comprar?" "¿En quin any?" "¿En quina ciutat?", ... A Renuevo quan comprem una bossa a un particular preguntem sobre la seva història a la propietària. Volem disposar de tota la informació  per poder assessorar correctament als nostres clients en tot sobre la bossa. No només sobre el seu estat exacte de conservació, els seus materials, ... sinó també, si ens ho preguntes, sobre tota la màgia i història que pugui tenir al darrere.

Actualment cada vegada se li dóna més valor a la sostenibilitat, al no consumisme de la producció en massa i, per descomptat, comprar i vendre la teva bossa a la nostra botiga online és col·laborar amb aquesta causa.

En Renuevo només comprem bosses autèntiques de marques reconegudes del sector Moda de Luxe (Louis Vuitton, Loewe, Chanel, Dior, Gucci, Hermès, ...). Pots estar segur que la teva futura bossa serà un dels models icònics de cada firma. Perquè, després de centenars d'hores de minuciós treball, resulti una bossa que resisteixi amb total dignitat i elegància el pas el temps. I fins i tot tingui la possibilitat d'augmentar el seu valor passats 20 anys al convertir-se en un accessori vintage o de col·leccionisme del teu fons d'armari.

D'altra banda, també pots lliurar-nos la teva bossa i confiar plenament que trobarem un nou futur per a ell i allargarem la seva vida útil molts anys més. No deixis que la pols desllueixi la història de la teva bossa tancada a l'ombra del teu armari. Si ja no l'utilitzes, explica'ns tot sobre ella i la vendrem amb tot l'afecte per tu.

I si et ve de gust estrenar bossa, prova l'experiència d'adquirir una dels nostres bosses de luxe de segona mà i sentir-te portadora d'un missatge de sostenibilitat i de respecte per la història que explica.

Hi havia una vegada el teu següent Louis Vuitton: París. Place Vendôme. Nadal 2016. Aquest conte no té final encara. El continues tu.

No deixis de visitar la nostra botiga en línia de segona mà. Hi trobaràs infinitat de bosses de luxe al millor preu i amb la màxima de les garanties. T'esperem.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una bossa de luxe de segona mà

Com saber si una bossa de luxe o marca és autèntic i original

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.