Canvi d’armari, canvi de bosses

Canvi d’armari, canvi de bosses

Fa dies que va arribar la primavera i ja comencen a pujar la temperatura. És l’època en la que toca el que popularment diem “canvi d’armari”. Llavors… També és un moment fantàstic per fer un canvi de bosses!, no et sembla? 

Pot ser un bon plan en el típic dia de pluja primaveral de cap de setmana: començar a guardar tota la roba d’abric per dins d’uns mesos aprofitar i treure la pols del teu armari, donant pas a la roba més fresca i lleugera. 

Segur que al canviar la roba et vindrà de gust combinar-la amb altre complements diferents als que has lluït durant tota l’època hivernal. I com per a gran part de les dones els reis dels complements són les bosses, comences a tenir ganes d’estrenar alguna cosa nova i també a desfer-te d’algún que altre al que ja no dones ús. 

LLavors, és moment de valorar un a un totes les teves bosses i veure quin d’ells ja no t’agraden, o uants d’ells ja no fas servir. Si són d’una marca reconeguda i estan en bon estat de conservació pots vendre’ls a Renuevo i amb aquest benefici comprar-te aquell nou que tant t’agrada. 

A la primavera solen venir de gust portar altres colors, altres materials, inclús altres formes o dissenys, així que aprofita ara que vas a remoure l’armari per pendre decisions respecte les teves bosses. I si decideixes vendre un o adquirir alguna novetat pel teu fons d’armari, no dubtis en consultar-nos. Sempre anem mostrant totes les novetats que ens arriben a la nostra compta d’Instagram i també a  la web (veure disponibles), per suposat. A més, pots confiar en que et donarem la millor valoració per les teves bosses ja siguin nous a estrenar o amb algún ús (contacta amb nosaltres).

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de  segona mà.

Vanesa

Potser t’interessi:

Vendre o no vendre la teva bossa de marca?

Consells per comprar una bossa de luxe de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.