5 motius per invertir en una bossa Carolina Herrera

5 motius per invertir en una bossa Carolina Herrera

Podem dir que Carolina Herrera és una de les marques més reconegudes a nivell mundial. Tant celebrities, bloggers, influencers com dones lluny de les càmeres tenim, desitgem, o al menys considerem comprar una bossa CH i per què no? Deixa’ns donar-te 5 motius pels que considerem que és una gran inversió!

Luxe assequible

Les bosses carolina herrera són certament accesoris de luxe que podríem considerar “assequibles”. Ës a dir, un primer motiu pel que t’aconsellem apostar per la compra d’aquesta bossa és justament que no has de realitzar una inversió astronòmica i posseiràs un complement que sempre et farà sentir elegant, essent d’una marca re renom internacional. 

Confecció impecable

En segon lloc, les bosses CH són peces confeccionades amb molt de mimo. Eaixò és fàcil de comprovar observant l’estructura, les seves costures i en general, en tots els seus acabats. A més, estan confeccionats amb materials d’excel·lent qualitat, i això es nota amb el pas del temps ja que les bosses d’aquesta firma perduren notablement i es conserven millor. 

Disenys a l’avantguarda

El tercer motiu que val la pena destacar són els seus disenys sempre a l’avantguarda de la moda. La casa Herrera sequeix el ritme de les últimes tendències, malgrat sense allunyar-se del seu esperit clàssic i atemporal. 

Versatilitat

Quantes marques són tan versàtils en quant a edat de la propietària de la bossa ¿ Es a dir, podries heretar una bossa de la teva àvia o de la teva mare i aquest continuaria lluint actual i igual de bé. 

Valor de revenda

En últim lloc però no menys interessant, és que les bosses de la casa CH sempre conservaran cert valor, això vol dir que inclús havent-los fet servir previament si alguna vegada vols vendre’l i recuperar part del que vas gastar per ell, podràs fer-ho (si es troba en bon estat). 

Resumint, comprar una bossa Carolina Herrera significa realitzar un pagament mínim per lluïr una bossa de luxe amb qualitat excepcional en relació al seu preu, disenys de tendència i a la vegada atemporals. El millor de tot, és que és una inversió parcialment recuperable si acabes decidint-te desfer-te d’ell en un futur per renovar el teu fons d’armari. En definitiva, una inversió intel·ligent.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa. 

Potser t’interessi: 

Vols descobrir 5 trucs per saber si una bossa és autèntica? 

Vendre o no vendre  la meva bossa de marca

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.