5 mini bosses que necessites en el teu guarda-roba

5 mini bosses que necessites en el teu guarda-roba

Va haver-hi una tendència que va fer furor fa uns anys tant a youtube com a altres xarxes socials, els videos titulats “Què porto a la meva bossa?. I és que hi ha més en aquesta estranya tafaneria virtual que saber quin tipus de maquillatge, coses i accessoris pugui portar una altra dona, sinó el fet de revelar l’essència d’aquesta persona i el seu dia a dia.

Llavors, què passa amb les bosses petites?  Es a dir, el no poder portar tantes coses com en una maxi bossa com el Louis Vuitton Piano Monogram  pot allunyar a moltes de nosaltres. El cert és que quan es passen moltes hores fora de casa, el no tenir que carregar amb grans i pesades bosses pot ser l’elecció més còmode.

En el fons, és només un tema de planificació, com diu la cèlebre autora Marie Kondo “Un dels efects màgics de l’organització és la confiança en la teva capacitat de pendre decisions”. T’animes a realitzar aquest canvi? A aquest post et mostrarem els 5 mini bosses més macos, apren a portar nomésel necessari, però això sí, sense perdre l’estil!

Veure totes les bosses a Renuevo

1- Bossa pochette Louis Vuitton Milla Monogram (Veure online)

A la mà, sobre l’espatlla o acoplat a una altra bossa, Pochette és extra compacte, i elegant (a més està elaborat amb la icònica ás está elaborada en la icónica lona Monogram LV)

2- Mini bossa Gucci Bandolera baguette pell negre (Veure online)

Si el que desitges és pura practicitat i organització, hem trobat la teva bossa ideal! La mini bandolera Gucci baguette compta amb compartiments per targetes i té espai per tot lo elemental.

3- Bossa Carolina Herrera bandolera multicolor (Veure online)

Una bossa d’estil contemporani per qui no desitja sacrificar tant d’espai, amb els seus colors vius cridarà l’atenció a qualsevol outfit.

4- Bossa Dior bandolera Saddle Oblique (Veure online)

Un clàssic reinterpretat. La silueta icònica de la bandolera Saddle Oblique en lona jacquard beide i negre protegirà tots els teus objectes personals, i és molt còmode de portar!

5- Bossa Carolina Herrera bandolera xarol (Veure online)

Per sortides nocturnes o cocktails, res millor que una mica de xarol. La bossa Carolina Herrera porta una fina nansa llarga de cuir regulable i extraïble.

I llavors què et convencem? Quina prefereixes?

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit

Potser t’interessi:

5 raons per invertir en una bossa Carolina Herrera

Canvi d’armari, canvi de bosses

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.