Consells per vendre joies GUCCI de segona mà

Consells per vendre joies GUCCI de segona mà

Fes clic per vendre les teves joies d'or Gucci.

Si disposes d'una joia d'aquesta luxosa firma italiana i estàs pensant en vendre-la per guanyar alguns euros, aquest post t'interessa.

En ell, et mostrem alguns consells i recomanacions perquè puguis vendre tot tipus de joies Gucci de segona mà d'una forma ràpida i al millor preu.

VENDRE JOIES GUCCI DE SEGONA MÀ

Actualment acudir al mercat d'ocasió per vendre tots aquelles joies d'or que ja no fas servir s'està convertint en una cosa normal i cada dia són més els que recorren a ell. I encara que molts creuen que vendre joies usades no té cap tipus de dificultat, la realitat és que hi ha diversos factors que poden ajudar-te a millorar el teu preu de venda o a incrementar les probabilitats de venda.

Per això, si vols vendre una joia d'or Gucci de segona mà hi ha certs aspectes generals que has de tenir en compte i que sens dubte ajudaran a que facis la teva venda amb èxit.

A continuació et nostramos els que considerem de major importància:

1.- Producte de luxe: recorda que es tracta d'una joia de luxe, de manera que totes les accions que facis per vendre-la hauran d'estar a l'altura. Tingues present que el públic objectiu d'aquest tipus de joies, normalment sol ser exigent.

2.- Uses o utilitzaràs la joia Gucci?: si la resposta és "No", el millor és que la posis a la venda el més aviat possible. Com més aviat la venguis, més diners aconseguiràs per ella.

3.- Estat de conservació: evidentment, no totes les joies tindran el mateix aspecte visual. Depenent de l'ús que hagin rebut estaran en millor o pitjor estat. Presta atenció a si presenten ratllades, petits cops, ... i adequa el teu preu de venda al seu estat.

4.- Neteja: abans de vendre una joia Gucci, has de netejar-la a consciència. Tingues present que una joia ben neta transmet més confiança i permet que puguis pujar una mica el seu preu de venda.

5.- Pedres precioses: molt de compte amb totes aquelles joies Gucci de segona mà que puguin presentar brillants (o diamants), safirs, rubis, maragdes, ... ja que el seu preu serà més elevat. En aquests cas pot resultar molt útil esbrinar els quirats de la pedra preciosa per poder oferir aquesta informació al possible comprador.

6.- Gravats o inscripcions: tingues present que si la teva joia Gucci presenta algun tipus d'inscripció (noms, signes, dates, ...) el seu preu ha de ser inferior. Fins i tot en alguns casos pot dificultar molt la seva venda.

7.- On quedar amb el comprador?: estàs tractant de vendre un producte de luxe d'elevat preu, de manera que mai quedis ni ofereixis informació sobre el teu domicili particular; no és recomanable oferir pistes a desconeguts dels que no saps les seves intencions. A l'hora de fer la transacció el millor és quedar en algun lloc públic però amb una mica de privacitat (una cafeteria, plaça, ...).

8.- Com vols que et paguin?: a l'hora de vendre joies d'or, especialment si el seu preu és elevat, el millor és facilitar al màxim que el comprador pugui pagar-te. Per a això, és recomanable oferir els màxims mètodes de pagament. No et limitis a el pagament en metàl·lic. Altres mètodes de pagament com transferència bancària, xec bancari conformat o Paypal pot resultar molt interessants.

9.- Anuncis de qualitat: si tens pensat posar algun anunci en alguna web o plataforma de segona mà, aquests han de ser de qualitat. Redacta textos sense faltes ortogràfiques, on quedi reflectida la màxima informació sobre la joia Gucci (i el seu estat) i sobretot, sempre realitza fotografies d'elevada qualitat.

NOTA: a l'hora de fer fotografies de joies, la nostra recomanació és que les facis amb un fons blanc i ben il·luminades.

10.- Caixa o estoig original: si disposes d'ella, sempre has de afegir-la. Transmet garantia. Així mateix, també incrementa les teves probabilitats de venda.

Finalment, recorda que a Renuevo (Joieria de segona mà) pots vendre tot tipus de joies d'or Gucci de segona mà al millor preu. Comprem anells, polseres, arracades, collarets, ... i tot d'una forma fàcil, ràpida i sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar en una joieria online de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.