Consells per vendre joies CHOPARD de segona mà a internet

Consells per vendre joies CHOPARD de segona mà a internet

Tot i que actualment a internet pots trobar infinitat de possibles compradors per a les teves joies d'or usades, si vols fer-ho d'una forma correcta per augmentar les teves probabilitats d'èxit hi ha certs consells que hauràs de tenir en compte.

En el post d'avui us mostrem algunes de les principals recomanacions perquè puguis vendre online les teves joies Chopard de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i al millor preu.

VENDRE ONLINE JOIES CHOPARD

Avui en dia, internet és una de les principals eines a l'hora de comprar joies de marca (o de luxe) de segona mà per tal d’estalviar diners en la seva compra. Per això, acudir a ell a l'hora de vendre joies Chopard permetrà augmentar les teves probabilitats de venda.

Per ajudar-te a fer-ho, recomanem la lectura dels següents consells de venda:

- El model de la joia: hi ha moltes joies Chopard, per tant cal que trobis quin és el model exacte de la joia que vols vendre. El possible comprador voldrà disposar d'aquesta informació. A més, això t'ajudarà a determinar un preu de venda correcte.

- Aspectes que influeixen en el preu: a l'hora d'establir el teu preu, hauràs de tenir en compte diversos aspectes com són el seu estat de conservació i si presenta inscripcions i/o gravats. Hauràs de ser objectiu en aquest aspecte. Tingues present que posar un preu correcte t'ajudarà a no perdre diners ni temps.

- Observa el mercat i la competència: cada joia té les seves pròpies particularitats i pot ser que hi hagi models més o menys demandats i venuts. Per això és recomanable que busqui tu mateix model en qualsevol plataforma de compravenda de segona mà (Renuevo, Wallapop, Vibbo, Ebay, Milanuncios, Vestiarie, ...) per veure a quin preu s'està venent. D'aquesta forma aconseguiràs posar un preu que sigui competitiu.

- Certificat d'autenticitat: si disposes d'ell, hauràs d’incloure’l sempre en el teva venda. Al tractar-se d'una joia de marca, els possibles dubtes sobre la seva autenticitat es dissiparan.

- Caixa original: inclou-la sempre al costat del teu joia Chopard ja que les teves probabilitats de venda seran més grans.

- Anuncis de venda: han de ser de qualitat, tant el text com les fotografies. Tingues cura al màxim tant amb el títol com a la descripció de la teva joia. Han d'estar realitzats sense faltes ortogràfiques i han d'aportar el màxim d'informació al comprador. No oblidis especificar quin és l'estat de conservació de la joia. Presta molta atenció al fet que les fotografies siguin de qualitat, amb el màxim d'aspecte professional i que estiguin ben il·luminades. Realitza diverses fotos de la joia. Recomanable que el fons sigui blanc, d'aquesta forma la teva joia Chopard destacarà molt més sobre la resta d'anuncis.

- Facilita el pagament: ofereix el màxim nombre de mètodes de pagament (efectiu, transferència bancària, xec bancari conformat, contra-reemborsament, PayPal) per facilitar al màxim la compra de la teva joia.

Esperem que tots aquests consells t'hagin estat d'utilitat. Trobaràs molts més a la secció "Joies d'or i plata" del nostre bloc.

No oblidis que a la nostra botiga estem especialitzats en la compra de tot tipus de joies Chopard de segona mà. Disposem de més de 20 anys d'experiència en el sector. A Renuevo trobaràs professionalitat i la màxima de les garanties per a realitzar la venda de les teves joies d'or. I recorda que paguem en 24/48 hores.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar o vendre joies Chopard de segona mà

Vendre online joies d'or Chopard de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.