Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Llar i decoració

A quin preu vendre una Thermomix TM6 de segona mà?

07/10/2019
  • A quin preu vendre una Thermomix TM6 de segona mà?

Què vols fer amb aquest article?

A l'hora de vendre un robot de cuina Thermomix TM6 en el mercat d'ocasió, un de les principals dubtes que t'assaltaran serà esbrinar el preu al què has de fer-ho.

Per ajudar-te a això, a continuació et mostrem algunes de les recomanacions que has de tenir en compte a l'hora de determinar el preu de venda d'una Thermomix TM6 de segona mà

PREU PER VENDRE UNA THERMOMIX TM6

Un dels principals aspectes a tenir presents si vas a vendre una Thermomix TM6 és escollir el tipus de comprador. És a dir, saber si vas a vendre directament a un particular o si pel contrari penses realitzar la teva venda a una botiga de segona mà.

Cada un d'aquests compradors (particular o botiga compravenda) té els seus avantatges. El principal avantatge de vendre a particular, és que sempre podràs vendre la Thermomix a un preu una mica més elevat. I si en canvi tries fer la teva venda a una botiga de compravenda de segona mà, et beneficiaràs que podràs fer la teva venda i cobrar els diners a l'instant, sense haver d'atendre a possibles compradors, fer anuncis de venda, ...

Altres dels aspectes que influiran en el teu preu de venda final seran: el seu estat de conservació, el seu funcionament, si inclou o no accessoris, si penses aplicar despeses d'enviament, si tens pressa o no per realitzar la venda, ...

Aprofitem per compartir amb tu alguns dels posts del nostre blog, que creiem poden ser-te d'utilitat per establir el millor preu de venda:

- Consells per vendre una Thermomix TM6 de segona mà

- Comprovació d'una Thermomix TM6 usada

- Descobreix la Thermomix TM6 de segona mà

- Com calcular el preu de venda d'un producte de segona mà (Part 1) i (Part 2)

- Consells per vendre en línia articles de segona mà

També et convidem a entrar a la secció "Vull Vendre" de la nostra botiga, en la qual podràs comprovar el preu que paguem a Renuevo per una Thermomix TM6 de segona mà.

>> VENDRE ONLINE THERMOMIX TM6 (veure preus)

No deixis d'entrar a la nostra botiga en línia, en la qual podràs vendre online tot tipus d'articles usats al millor preu i d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Realitzem el pagament en 24 hores des de la recepció i comprovació del teu article a les nostres instal·lacions. Màxima garantia i professionalitat.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 33,70 i 39,70 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més