Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Preguntes freqüents sobre compra venda de segona mà

Sobre vendre productes de segona mà (i recuperar)

Puc vendre productes des de casa i des de qualsevol lloc d'Espanya?

Si, pot vendre els seus productes còmodament des de casa i des de qualsevol lloc de la península (les illes i Cueta i Melilla, consultar) a través del nostre sistema, seguint les instruccions que trobarà en el següent link: vendre-segona-ma.

Quins són els requisits necessaris per vendre alguna cosa en una tenda Re-Nuevo?

Ser el propietari del producte, ser major d'edat i presentar el DNI, NIE, passaport o permís de conduir, original en bon estat i vigent.

Haig de portar el producte per negociar la seva venda?

No és necessari, a Re-Nuevo ho pots fer sense moure't de casa. Trobaràs més informació al següent link: vendre-segona-ma.

El producte que vull vendre és d'un amic, ho puc vendre jo?

No, ha de ser el legítim titular del producte qui ho ha de vendre. Policia sempre demanarà responsabilitats al venedor, donant per descomptat que és el responsable del seu origen.

Em donaran els diners al moment?

Sí,en pràcticament tots els casos, exceptuant alguns productes que requereixen una verificació més profunda com per exemple, rellotges de luxe i portàtils o càmeres de vídeo que requereixen verificació de bateria.

Compren articles que no funcionin o que tinguin tares o defectes?

No, els articles han d'estar en bones condicions de presentació i ús i hauran de superar els controls i proves no destructives als quals els sotmetem.

Quin tipus de producte puc vendre en la tenda?

Amb l'excepció de llibres, roba, mobiliari, grans electrodomèstics, o que funcionin a gas o combustibles, es pot dir que gairebé qualsevol producte que funcioni pot vendre's.

Consulta l'apartat de "Què comprem i venem" d'aquesta web.

Puc vendre l'article usat sense els accessoris?

Si es tracta d'accessoris indispensables per al seu funcionament, no el podràs vendre ja que tots els productes de segona mà han d'estar en bones condicions d'ús i això inclou disposar dels accessoris imprescindibles.

Puc saber la quantitat de diners per la qual puc vendre el meu producte?

Si, en la nostra secció "Vull Vendre" trobaràs infinitat de productes al costat del seu preu de venda, és a dir, la quantitat de diners que et pagaríem per aquest producte si ho vens a la nostra botiga. Constantment afegim productes en aquesta secció, pel que recomanem que la visiteu sovint. Si no trobes el producte que vols vendre, pots sol·licitar-preu a través d'aquest enllaç: Formulari de sol·licitud de preu

Em poden donar el preu per telèfon?

Si, es pot donar el preu per telèfon abans d'enviar o dur el producte. El procediment a a seguir està definit en vendre-segona-ma.

Pot anar el meu fill a vendre?

Sí, sempre que sigui major d'edat, porti el producte que desitja vendre i presenti el seu document d'identificació personal en regla (DNI, NIE, passaport o permís de conduir) i signi el contracte de compra-venda com a propietari de l'article venut.

El rellotge està parat, m'ho van a comprar?

El rellotge, com qualsevol altre objecte, ha de poder ser provat per assegurar-se que funciona bé. Si està parat, no es pot garantir el seu bon funcionament.

Puc canviar el meu producte antic que funciona per un més actual?

El mètode a seguir seria vendre primer el producte, acordant el pagament en un val de compra (ja que es valora més que en efectiu). Amb aquest val dirigir-se al departament de vendes per adquirir l'article desitjat, usant aquest val com a forma de pagament. Normalment, si es canvia un article antic per la seva versió més moderna, s'abonarà una diferència addicional.

Es pot deixar en recompra (recuperar) un producte que no siguin joies d'or?

Sí, sempre que aquest producte arribi a una valoració mínima de 40 euros i no tingui una grandària excessiva. Fins que recuperis el teu producte NINGÚ el tocarà ni accedirà a ell.

En cas d'una recompra (recuperar) ho pot recuperar una altra persona per mi?

Sí, sempre que vingui el dia del venciment amb una autorització signada pel titular i fotocòpia del seu DNI, a més del DNI original de la persona autoritzada i efectuar el pagament corresponent.

Hi ha un mínim de pes per vendre or o joies?

No, es pot vendre qualsevol joia d'or sense que hi hagi cap mínim, ni en pes ni en valor.

En cas d'una recompra (recuperar), ho pot pagar una altra persona per mi?

Sí, encara que no podrà retirar el producte que només ho pot fer el seu legítim propietari o una persona autoritzada (veure la resposta a la pregunta "En cas d'una recompra, ho pot recuperar una altra persona per mi?"

Sobre comprar productes de segona mà

Es pot provar un producte abans de pagar-lo?

Sí, pots venir i provar el producte. Tingues en compte que no reservem productes amb la qual cosa, si desitges assegurar-te que no s'hagi venut durant aquest temps, el millor és comprar-ho per la web. Si després no et convenç, et tornem els diners.

Tenen garantia?

Sí, tots els productes disposen d'un any de garantia per llei, en dos trams de sis mesos. Per a millors explicacions mira l'apartat de "Garantia" o "Preguntes freqüents sobre garantia".

Es pot pagar amb targeta de crèdit?

Sí, acceptem pagament en metàl•lic o amb les targetes de crèdit més habituals (VISA, MasterCard, VISA electró). A més, si realitza la compra mitjançant la nostra tenda online, també por realitzar el pagament contra reemborsament o transferència bancària.

És per a un regal, es podrà canviar si no li agrada?

Sí, durant els primers 15 dies podrà efectuar el canvi per un altre producte que li agradi sempre que no es tracti d'un producte nou i precintat i no s'hagi trencat el precinte.

Si l'import no em va ben pagar-ho ara, es pot reservar una joia o un altre producte?

Sí, es pot pagar a terminis que varíen en funció de l'import de la compra. El primer és la paga i senyal i els següents pagaments seran del mateix import. En pagar l'últim termini podrà recollir la joia o el producte. D'aquesta forma es retira la joia o el producte de la venda i ningú més podrà adquirir-ho.

Venen a terminis?

Si, pots triar la manera Pagament a terminis en què tries el nombre de terminis de pagament, tres, sis o dotze mesos, amb una quota per pagament i un import màxim de 500 euros.
Com a alternativa es poden reservar productes que es poden pagar en quatre terminis iguals mensuals sense interessos ni comissions (el primer és la paga i senyal i tres pagaments més iguals) i retirar al final del seu pagament.

Necessito presentar documentació per comprar alguna cosa en la tenda?

No, ja que es tracta de venda normal al detall. Únicament et tindràs d'identificar quan compris objectes de més de 3.000 euros i només per raons fiscals.

Es guarden productes d'un dia per a un altre?

No, els productes no es poden guardar per a un client si no s'han pagat prèviament o, almenys, efectuar una paga i senyal.

Segur que funcionarà el producte de segona mà que compri?

Tots els productes estan verificats abans de posar-los a la venda. Encara així, disposa de 15 dies per canviar-ho en cas que es detecti algun defecte ocult i tenen garantia d'un any.

Sobre vendre or

Què es requereix per vendre una joia d'or?

Ser major d'edat, ser el titular de la joia o article d'or, portar-la per taxar-la, presentar la documentació personal (DNI, NIE, passaport o permís de conduir) i signar el contracte de compra-venda corresponent.

Podré disposar de seguida dels diners de la venda del meu or o joies?

Sí, de seguida després dels breus minuts que porta la taxació i verificació de la qualitat de l'or o joies.

A quant em pagaran l'or?

Al millor preu de l'or que estigui en aquest moment al mercat. N'hi ha prou amb contactar-nos o consultar la finestreta del preu en aquesta mateixa web i trucar al telèfon o XAT indicat per tancar l'operació.

Com cotitzen l'or que porto a vendre a la tenda?

Realitzem la cotització d'acord amb el preu de l'or en aquest moment, verifiquem les joies, el seu estat, el seu pes, es quantifica el pes d'altres materials que inclogui i que no siguin d'or i s'estableix el preu final que, normalment, no s'ha de ser molt inferior del preu de cotització diària. Quan el preu baixa d'una forma significativa és a causa que es tracta de joies clarament deteriorades o trencades, que contenen moltes "pedres" o altres elements que no són d'or, o joies d'or de 14 quirats o menys.

Compren brillants o diamants? M'ho valoraran més?

Els brillants petits en joies usades amb prou feines afegeixen valor a la mateixa. A partir d'una certa grandària els brillants sí que es valoren depenent també de la seva qualitat.

Puc portar la meva papereta d’empenyorament?

Sí, i nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits per al seu rescat juntament amb vostè, si ho desitja.

Puc recuperar la meva joia?

Sí, es pot preveure que la joia pugui ser recuperada, simplement indicant-ho en el moment de la venda.

En cas d'una re-compra ho pot recuperar una altra persona per mi?

Sí, sempre que vingui el dia del venciment amb una autorització signada pel titular i fotocòpia del seu DNI, a més del DNI original de la persona autoritzada i efectuar el pagament corresponent.

En cas d'una recompra, ho pot pagar una altra persona per mi?

Sí, encara que no podrà retirar la joia que només ho pot fer el seu legítim propietari o una persona autoritzada (veure la resposta a la pregunta "En cas d'una recompra, ho pot recuperar una altra persona per mi?"

NO COMPREM PLATA NI JOIES DE PLATA

Sobre garantia

Per a què serveixen els precintes de la garantia?

Els productes que venem tenen uns precintes de garantia per evitar manipulacions de tercers. No es poden trencar ja que en aquest cas, s'extingeix automàticament la garantia.

Tenen garantia els productes de segona mà?

Sí, si els compres en un establiment tenen un any de garantia, dividit en dos períodes de sis mesos. Consulta l'apartat "Garantia" d'aquesta web per a una explicació més detallada. Els productes o elements fungibles no estan inclosos en la garantia.

Es pot canviar un producte ja comprat?

Encara que la llei no preveu canvis en els productes de segona mà, en Re-Nuevo volem garantir la confiança del client i acceptem canvis en els productes dins dels primers 15 dia de la seva compra; han d'estar en perfecte estat i presentar el comprovant de compra. Els productes o elements fungibles no estan inclosos en la garantia.

En què consisteix la garantia?

En Re-Nuevo, els primers 15 dies es pot canviar o tornar l'article i li tornem els diners. Després fins a l'any, normalment es canviarà o se li donarà un val de compra per l'import del producte sempre supeditat a que sigui una errada del producte i no per un ús inapropiat del mateix. Consulta l'apartat "Garantia" per a una explicació més detallada.

Què haig de fer per fer valer la garantia?

Simplement acudir a la tenda amb el producte i el comprovant de compra o posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el xat, telèfon o correu electrònic. T'atendrem tan bé com sigui possible. 

Què puc fer si he perdut el comprovant de compra?

Sense el comprovant de compra (Tiquet o factura) l'usuari no pot reclamar, ja que no es pot comprovar que ho va comprar en aquesta tenda ni en quina data ho va comprar.

X

Vendre or - 18K

Preu: Entre 33,30 i 39,30 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Bloc

 • Anys 60. El començament de la joieria moderna

  Anys 60. El començament de la joieria moderna

  Després dels conservadors anys 50, els dies pudorosos van arribar a la seva fi i els extravagants i descaradament polítics anys 60 van sortir a la llum. Una esvalotada època coneguda per proveir importants canvis polítics, música i moda. Veure més
 • iPad o Surface. Quina tauleta triar i comprar?

  iPad o Surface. Quina tauleta triar i comprar?

  A l'hora de comprar una tauleta al mercat d'ocasió pot ser que t'assaltin dubtes sobre quin model hauries escollir i quina et resultarà més vàlida per donar resposta a totes les necessitats que puguis tenir.

  Per ajudar-te a realitzar la teva elecció i compra, en el post d'avui et mostrem dues de les tablets més venudes del panorama actual així com les seves principals particularitats. Compararem l'Apple iPad amb la Microsoft Surface.

  Veure més

 
Veure més

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més