Articles de viatge per a nadons, de segona mà

Articles de viatge per a nadons, de segona mà

Un dels plaers de la vida és poder viatjar i traslladar-te d'un lloc a un altre amb el teu beu. Atès que a aquestes edats primerenques és important tenir cura aquest aspecte, és aconsellable comptar amb una sèrie de productes que en garanteixin la seguretat i confort. Parlem d'articles com motxilles portabebès, tendes de campanya, cadires, cucos, etc.

El preu d'aquests articles és realment elevat quan es tracta de nous. Per això, en Re-Nuevo, et proposa que adquireixis tots els articles i complements de viatge de nadó de segona mà. D'aquesta manera t'estalvies uns diners important ja que no només són molt més econòmics, sinó que has de pensar en la seva curta durabilitat, ja que els nens creixen ràpidament.

Tots els articles de nadó, es troben en perfecte estat de conservació, alguns dels quals encara precintats. A més gaudeixen d'un any de garantia i tenen fins a 15 dies per canviar-los o tornar-los.

Si tens dubtes sobre que productes de segona mà són els idonis per viatjar amb el teu bebè, deixa't assessorar pel nostre expert en aquests temes. Ell, a partir de les teves necessitats, podrà aconsellar de tal manera que trobis exactament el que necessites.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles de viatge de segona mà per al nadó que pots trobar en Re-Nuevo:

- Tenda de campanya anti raigs raïm SARO E229928
- Cadira de Muntanya CHICCO zaino E226879
- Canviador SKIP HOP vermell E228184
- Cadira ROMER 15-36KG E232395
(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més articles de viatge del nadó disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles de viatge del nadó o altres productes per al nadó, de segona mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Consells per comprar cadires de cotxes per nadó, de segona mà"

"Consells per comprar o vendre un carret de nadó de segona mà"

"Consells per comprar o vendre carrets de nadó de segona mà"

"Comprar o vendre una càmera de vídeo control de segona mà per a nadó"

"Cotxet de bebè Stokke de segona mà"

"Quin termòmetre de nadó podem comprar de segona mà"

Ven o compra el teu article de viatge per a nadons de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:



Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.