Vendre productes de segona mà permet recuperar part del seu valor

Vendre productes de segona mà permet recuperar part del seu valor

Molts ja coneixen els avantatges que comporta vendre aquells articles usats que ja no utilitzem. Un d'ells i que comentarem en aquest post, és que la venda de productes de segona mà, permetrà recuperar part del seu valor.

COM RECUPERAR PART DE LA NOSTRA INVERSIÓ INICIAL

Amb el pas del temps anem emmagatzemant molts productes que ja no fem servir. Són productes que en el seu dia vam comprar nous i que s'han quedat "antics" i "inservibles", no perquè no funcionin, sinó perquè o els hem substituït per altres més moderns o simplement perquè ja no els hi donem cap ús.

Segur que tu també tens a casa alguns d'aquests productes guardats, o millor dit, abandonats en algun calaix. Un bon exemple poden ser mòbils, instruments musicals, videoconsoles i jocs antics, carret de bebè, petits electrodomèstics, joies, ... En definitiva, una infinitat d'articles que ja no utilitzem i als que podem treure alguna rendibilitat.

Si volem treure partit a tots aquests productes de segona mà, una molt bona opció és vendre'ls al mercat d'ocasió i així recuperar part del seu valor.

A tall d'exemple, us mostrem una sèrie de productes que ens han venut els nostres clients: (compres realitzades per Re-Nuevo a data 17/12/2014)

- PlayStation 4 500GB + joc de segona mà: el client va comprar aquesta consola per 429 euros i ens l'ha venuda per 310 euros. >> El client ha recuperat un 72% del valor de la consola. OBSERVACIONS: a dia d'avui, el producte que ens ha venut el client encara està en venda al mercat nou.

- Càmera de fotos Casio Exilim EX-ZS20 de segona mà: el client va comprar aquesta càmera per 290 euros i ens l'ha venuda per 63 euros. >>> El client ha recuperat el 21% del valor de la càmera fotogáfica. OBSERVACIONS: aquest producte està desfasat i ja no és al mercat nou. Producte del client molt usat. Actualment pots trobar càmeres millors per bastant menys del que li va costar nova al client.

- Apple TV de segona mà: el client va comprar l'Apple TV per 110 euros i ens l'ha venut per 35 euros. >>> El client ha recuperat el 32% del seu valor. OBSERVACIONS: la unitat que ven el client és una generació més antiga a l'actual, que nova té un preu de 99 euros. Estat de conservació usat.

- Ordinador Apple iMac 21,5 "(2012) de segona mà: el client el va comprar per 1150 euros i ens l'ha venut per 690 euros. >>> El client ha recuperat un 60% del que va pagar en el seu moment. OBSERVACIONS : ordinador del client en molt bon estat sense la caixa original.

Així que ja ho saps, si vols vendre els teus productes de segona mà i recuperar part dels diners que vas pagar per ells, pots apropar-te a Re-Nuevo. Estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'articles de segona mà 

Et convidem a conèixer-nos a la nostra botiga de Barcelona, o si ho prefereixes pot visitar-nos a la nostra botiga online. No només podrà comprar infinitat de productes de segona mà (15 dies de prova i 1 any de garantia), sinó que també podràs vendre qualsevol d'aquests productes que ja no utilitzes i d'aquesta manera recuperar una part del diners del que et va costar al comprar-lo nou.

Per vendre els teus productes, fes click al següent enllaç: VENDRE SEGONA MÀ

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà. 

David

Altres posts relacionats:

Com aconseguir més diners per els teus productes de segona mà

Quins productes de segona mà puc vendre per guanyar diners

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.