Trucs per vendre un producte de segona mà al millor preu

Trucs per vendre un producte de segona mà al millor preu

En els últims anys el mercat de compra i venda de segona mà ha patit un enorme increment. I és que vendre i comprar al mercat d'ocasió, permet obtenir una rendibilitat de tots aquells productes que no fem servir, així com aconseguir productes a bon preu.

Això si, a l'hora de vendre qualsevol article de segona mà, hi ha certs aspectes que és important tenir en compte si volem vendre'ls al millor preu. Per això, en el post d'avui us mostrem un seguit de trucs i consells per obtenir el màxim de diners.

TRUCS PER VENDRE SEGONA MÀ

No tots els productes de segona mà (mateix producte) es venen al mateix preu, ja que al ser un producte usat hi ha certs factors que hem de tenir en compte i que influeixen directament en el seu preu (estat de conservació, canal de venda, ...).

Però ... ¿quins són aquests factors? ¿Que és el que influeix directament en el preu? ¿Que he de tenir en compte per vendre'ls al millor preu? A continuació et mostrem uns petits trucs i recomanacions perquè puguis augmentar el preu de venda:

1.- Escollir bé el canal de venda: és important tenir en compte que disposes de diversos canals a l'hora de vendre productes de segona mà (a un particular, a través de plataforma de segona mà, en una botiga o web de segona mà , ...). Així mateix, hi ha alguns que permeten vendre'ls a millor preu que altres, encara que aquests normalment necessiten major temps d'espera i dedicació per part nostra. Si vols vendre a un preu raonable i de forma immediata, la millor opció és acudir a botigues o webs de compravenda de segona mà.

2.- Has de conèixer el que vols vendre: informa't bé sobre el producte de segona mà que vas a vendre (a internet trobaràs tota la informació que necessitis). Per vendre al millor preu, és imprescindible que sàpigues el que vas a vendre. D'aquesta manera podràs informar el possible comprador de tots els avantatges i particularitats del producte en qüestió. Quant millor coneguis el producte, més armes tindràs per vendre'l al millor preu.

NOTA: aquest punt és important a l'hora de destacar les millors qualitats del producte.

3.- Establir el preu idoni: com hem comentat anteriorment, no tots els productes usats tenen el mateix preu. De totes maneres, a igualtat de producte (mateixa marca i model) si que podríem dir que hi ha un preu similar. Del que es tracta és d'establir un preu que sigui el més alt possible, però tenint en compte les particularitats del que vas a vendre (estat conservació, si n'hi ha molts o pocs a la venda, ...). Compte amb demanar molt més diners del que és "normal" ja que no aconseguirem vendre el producte, el temps anirà passant i potser al final ho acabem venent a un import inferior al que poguéssim haver-lo venut.

NOTA: sigui quin sigui el preu del producte de segona mà, aquest ha de ser "competitiu".

4.- Sempre ha d'estar ben net: un producte net transmet confiança i garantia, en canvi un producte brut transmet tot el contrari. Així que ja saps, abans de posar a la venda qualsevol producte, has de netejar-lo a consciència. Neteja el producte i deixa'l lluent. Mitjançant aquest senzill "truc" aconseguiràs pujar el seu preu de venda.

5.- Sigues sincer i NO tractis d'enganyar: mai, però mai, tractis d'enganyar al comprador. Ser sincer a l'hora de vendre el producte és la millor de les inversions que podem fer. És molt important transmetre confiança al comprador i que aquest no dubti de tot el que li estem explicant. Si el comprador confia en nosaltres i en el producte, estarà disposat a pagar més pel nostre article. A la llarga, enganyar només ens portarà "problemes".

6.- Compte amb els productes "clàssics" o de "col·leccionisme": si el que vas a vendre és un producte molt antic o particular, informa't bé sobre la seva preus de venda al mercat de segona mà. Tingues en compte que un producte d'aquest tipus pot arribar a vendre's a un preu molts més elevat del que puguis creure.

7.- Realitza bons anuncis: si vas a posar un anunci de venda a internet o en una publicació (premsa, revistes, ...) és important que sàpigues quina és la millor manera de fer-ho. Has de realitzar un bona descripció, bones fotos del producte, ...

NOTA: disposes de més informació a "Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2)"

8.- Caixa original, accessoris, i altres: acompanyar el producte de segona mà amb la seva caixa, manuals originals, tot tipus d'accessoris, ... permetrà que puguis incrementar el seu preu de venda.

9.- Sigues pacient i no vulguis córrer: com sempre s'ha dit les presses mai són bones. Per això, pren-te un temps abans de vendre qualsevol article de segona mà i centra't en els punts anteriorment comentats. Sen dubte, aquests petits trucs faran que puguis demanar més diners pel producte.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots vendre tot tipus d'articles de segona mà al millor preu. Et convidem a la nostra botiga online, on podràs vendre'ls d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Per què vendre productes de segona mà a la Botiga Online Re-Nuevo

Consells per vendre productes de segona mà per internet

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.