Per què vendre productes de segona mà a la Botiga Online Re-Nuevo

Per què vendre productes de segona mà a la Botiga Online Re-Nuevo

Qui més qui menys, tots hem venut un producte de segona mà en alguna ocasió (cotxe, mòbil, ordinador, bicicleta, televisor, ...). Si actualment disposes d'algun article que ja no fas servir i vols vendre'l per guanyar alguns diners, en el post d'avui et mostrem alguns dels avantatges i beneficis de vendre a la nostra Botiga Online.

AVANTATGES DE VENDRE A RE-NUEVO

Avui dia hi ha infinitat de canals a través dels quals podem vendre productes de segona mà (plataformes de segona mà, pàgines web de compravenda, apps especialitzades en segona mà, anuncis en premsa, ...). Cadascun d'ells té les seves particularitats i només és qüestió d'escollir el que més s'adapti a les teves necessitats.

Per facilitar la teva elecció a l'hora de vendre productes de segona mà, hem elaborat una llista amb les principals avantatges de vendre a la Botiga Online Re-Nuevo:

- Som especialistes en segona mà: a Re-Nuevo portem dedicant-nos al mercat d'ocasió des de 1997 i comptem amb una dilatada experiència en el sector.

- Pots vendre sense sortir de casa: pots vendre'ns infinitat de productes via online i d'una forma ben còmoda i sense sortir de casa.

- Els teus diners en 2-3 dies: realitzem l'ingrés dels diners per la teva venda en un termini molt ràpid. I recorda que pots obtenir els diners al moment si véns a la nostra botiga de Barcelona.

- Pagament sense sorpreses: paguem al moment evitant tot tipus de sorpreses (que si és final de mes, que si t'ho puc pagar a terminis, ...)

- Pagament anticipat via PayPal: ara si vols pots tenir els diners de les teves vendes a l'instant.

- Opció de pagament en val: pots beneficiar-te d'un preu de venda superior si vols comprar-algun dels nostres productes a preu d'oportunitat.

- Infinitat de vies de contacte: totes les facilitats per contactar amb nosaltres (telèfon, mòbil, WhatsApp, formulari, xat, skype)

- Espanya, Europa, resta del món, ...: pots vendre el teu producte siguis on siguis *.

- Mínima dedicació de temps: només hauràs de fer el paquet i signar el contracte de compra-venda. No hauràs de gestionar anuncis, atendre trucades, emails, whatsapps, ...

- Només contactaràs amb nosaltres (un sol contacte): no hauràs de rebre infinitat de trucades de tot tipus de compradors. Només serà necessari contactar amb nosaltres.

- No hauràs de quedar amb ningú: no hauràs de quedar amb cap desconegut ja sigui al carrer, en un bar o a casa teva. D'aquesta manera t'evites retards o que ningú es presenti.

- Preu de venda fix: No hauràs de renegociar el preu un cop ja has pactat el teu preu de venda.

- Ven amb total tranquil·litat i garantia: no hi ha possibilitat d'estafes, robatoris, ...

- Ven i oblida't: un cop venut el teu article de segona mà, ningú contactarà amb tu per saber com funciona, ni per reclamar, ni per tornar-ho, ...

- Possibilitat de Re-Compra: si vols vendre el teu producte perquè necessites diners però no vols perdre'l definitivament, posem a la teva disposició la Recompra. Més info a: (Què és la recompra o venda recuperable?)

- Botiga física: per a qualsevol dubte o inquietud que tinguis sobre la venda del teu producte de segona mà, pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona. Per més informació sobre on trobar-nos click aquí.

- Horari comercial: tens totes les facilitats d'horari per contactar amb nosaltres (10 a 13:55 hores i de 16:30-20:25 hores)

NOTA: Si vols conèixer més avantatges sobre vendre els teus productes de segona mà a botiga online Re-Nuevo, et convidem a visitar la nostra secció de testimonis. Hi trobaràs opinions reals d'alguns dels clients que ja han comprat i venut en Re-Nuevo. + Veure Testimonis

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs vendre infinitat de productes de segona mà al millor preu. Disposes de més informació sobre com vendre els teus articles, així com quins són tots els productes que pots vendre a: VULL VENDRE SEGONA MÀ

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

* (Per vendes des de fora d'Espanya consultar)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.