Per què SI hauries de comprar articles de segona mà

Per què SI hauries de comprar articles de segona mà

Tot i que cada dia trobem més persones que opten per la compra de segona mà per tal d’estalviar una mica de diners, encara hi ha qui no ho consideren com una opció a l'hora de realitzar les seves compres.

Per això, en el post d'avui volem mostrar-vos algunes de les seves avantatges i el perquè SI hauríem de comprar productes usats.

NOTA: vàlid per a tot tipus d'articles (mòbils, ordinadors, portàtils, càmeres fotogràfiques, joies, articles d’escriptura, rellotges, bicicletes, ...).

COMPRA DE PRODUCTES DE SEGONA MÀ

Des de fa uns anys, el mercat de segona mà espanyol ha anat augmentant la seva presència en les nostres vides. Actualment, qui més quin menys, en alguna ocasió ha comprat algun article d'ocasió.

Per a aquells que encara no s'hagin decidit, a continuació us mostrem alguns dels principals beneficis de compra un producte de segona mà:

- Gran oferta i molt on escollir: actualment hi ha infinitat d'articles entre els quals triar, pel que és més que senzill que trobis el producte exacte que vols comprar (marca, model, estat de conservació, ...)

- Preu baix: el preu d'un article de segona mà és inferior o molt inferior al que pugui costar-te nou, de manera que l'estalvi econòmic és significatiu.

- Plataformes, Webs i botigues especialitzades: cada dia hi ha més i millors plataformes, botigues online, ... on poder comprar de segona mà.

- Responsabilitat social i respectuosos amb el medi ambient: comprar de segona mà és una pràctica més que saludable amb el medi ambient, pel que reutilitzar productes és més que aconsellable. Sense cap dubte, la forma més intel·ligent i responsable de consumir.

- Productes de gamma alta i/o luxe: al ser productes usats (encara que estiguin en perfectes condicions), el seu preu és inferior a nou. Això et permet accedir a productes d'alta gamma o luxe, que d'altra manera no podries comprar.

- Productes "curiosos", "descatalogats", "de col·leccionista", ...: el mercat de segona mà és perfecte i el més indicat per buscar aquest tipus d'articles.

- Botigues online i Garantia: l'aparició de botigues online especialitzades en segona mà, fa que comprar aquest tipus d'articles sigui molt més fàcil que abans. Ja no cal contactar i quedar amb el venedor particular, sinó que a través d'aquest tipus de botigues pots comprar còmodament des de casa. A més, en algunes ocasions, aquest tipus de botigues ofereixen Garantia. Una mica més que recomanable al tractar-se d'articles usats.

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga segona mà) estem especialitzats en la venda de tot tipus d'articles de segona mà. A més, ara pots comprar amb 1 any de garantia i d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Els errors més comuns en comprar productes de segona mà

Guia per comprar o vendre articles de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.