Consells per triar un nivell làser de segona mà

Consells per triar un nivell làser de segona mà

Últimament sou molts els que mostreu interès per algun dels nivells làser que podeu trobar a la nostra botiga online. I com amb molts altres productes, us assalten dubtes sobre quin serà el més indicat per a l'ús que voleu donar-li.

Per això, en el post d'avui compartim amb vosaltres una sèrie de consells per facilitar-vos l'elecció d'un nivell làser de segona mà.

QUIN MODEL HE D’ESCOLLIR?

Un nivell làser és una eina que permet realitzar treballs d'anivellament d'una forma fàcil, ràpida i precisa. Però no totes són iguals, ni realitzen exactament les mateixes funcions.

Per triar la que més ens convingui, haurem de tenir en compte el treball que vulguem realitzar amb ell. També serà important fixar-se en si anem a usar-lo en interior o en exterior, ja que hi ha diferències entre ells. Per ajudar-te a comprar el que més s'adapti a les teves necessitats, aquests són els principals tipus de nivells làser de segona mà:

- Nivell làser rotatiu de segona mà: són útils tant per utilitzar tant en exterior com en interior. Permeten anivellar diversos punts, superfícies, pendents, ... Perfectes per a tot tipus d'aplicacions de construcció.

- Nivell làser de punt de segona mà: permet projectar punts sobre un mur o paret per transferir angles rectes de forma precisa. Principalment s'usa per a interiors.

- Nivell làser de superfície de segona mà: permeten realitzar anivellacions de tot tipus de superfícies.

- Nivell làser de línies de segona mà: gràcies a aquest tipus de nivell làser podràs anivellar fàcilment tant línies verticals com horitzontals. Útils tant en exterior com en interior.

- Mesurador làser de segona mà: eina que permet realitzar mesuraments de distància de forma precisa, fàcil i ràpida. Mesura la distància entre l'aparell i qualsevol punt que apuntem amb el làser.

NOTA: al mercat d'ocasió hi han nivells làser de totes les marques. Algunes de les més conegudes són Bosch, Stanley, Leica, Hilti, Dewalt, Skil, ...

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga Online de Segona Mà) pots comprar i vendre infinitat d'eines de segona mà, tant elèctriques com a bateria. A més, tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un mesurador làser usat. Quin model triar?

Recomanacions per a compra o vendre eines elèctriques d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.