Consells per comprar una cadira de rodes de segona mà (Part 2)

Consells per comprar una cadira de rodes de segona mà (Part 2)

Un cop analitzats els diversos tipus de cadires de rodes que pots comprar al mercat d'ocasió i que vas poder veure en el nostre anterior post, avui volem centrar-nos en tot el que heu de verificar abans de la seva compra.

Per això, a continuació us mostrem les principals comprovacions que has de fer per comprar una cadira de rodes de segona mà amb èxit.

NOTA: pots llegir la primera part d'aquest post, on us mostrem els diferents tipus que hi ha, a "Consells per comprar una cadira de rodes de segona mà (Part 1)"

COMPRAR UNA CADIRA DE RODES USADA

Si vols evitar futurs problemes en la compra d'una cadira de rodes, abans de comprar-ne una hauràs de comprovar que certs components funcionen correctament i que aquesta no presenta errors o desperfectes importants.

No oblidis prestar atenció a:

1.- Aspecte visual general: realitza una inspecció visual de la cadira i comprova que el seu estat de conservació és el correcte. Si no presenta un aspecte acceptable, sempre és millor desestimar la seva compra. Recorda que el preu ha d'anar d'acord amb el seu estat.

2.- L'estructura metàl·lica (xassís): presta atenció a totes les parts del xassís. Comprova que no presenta cops o ruptures. Presta especial atenció a les unions o soldadures i verifica que no presenta òxid en les parts metàl·liques.

3.- Les rodes: les rodes son un dels elements més importants de qualsevol cadira de rodes de segona mà, de manera que has de comprovar a consciència que no presenten errors. Comprova que no estiguin "punxades" i que tant la coberta com la càmera es troba en perfecte estat. Verifica que tots els radis estan bé i que no hi ha cap trencat. També hauràs de verificar que l'eix de les rodes no té folgança i que responen correctament als teus moviments. Aprofita per comprovar que la llanda tampoc present òxid.

4.- Els suport per a peus: verifica que estan correctament fixats i que es pleguen correctament.

5.- Sistema de plegat: no totes les cadires de rodes són plegables, però en les que ho siguin, hauràs de verificar que la cadira es plega de forma fàcil i correcta.

6.- Encoixinat del seient: comprova que el seient i el respatller no presenta talls, zones defectuoses, taques excessives, ...

7.- Compte amb les cadires elèctriques: si la cadira és de funcionament a bateria, recorda que hauràs de comprovar que la bateria està en bon estat, que no té pèrdues d'àcid i que carrega correctament.

>> Consulta el nostre estoc a: cadires de rodes usades

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga Segona Mà) pots comprar i vendre tot tipus de cadires de rodes a preu d'oportunitat. A més, ara pots fer-ho d'una manera fàcil ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.