Consells per comprar un GPS Esportiu o de Muntanya de segona mà

Consells per comprar un GPS Esportiu o de Muntanya de segona mà

Cada dia són més els usuaris que decideixen fer-se amb un d'aquests equips per gaudir de qualsevol que sigui la seva activitat esportiva preferida (trekking, ciclisme, bicicleta de muntanya, navegació aquàtica, conducció 4x4, ...).

Els navegadors GPS Outdoor (esportius o de muntanya) de segona mà són una excel·lent forma d'estalviar alguns diners en la seva compra, però és important recordar certs aspectes bàsics abans de realitzar la seva compra.

NOTA: aquests consells són útils per a tot tipus de GPS esportius (Garmin, TwoNav, Magellan, ...).

CONSELLS I RECOMANACIONS DE COMPRA

Perquè no tinguis futurs disgustos, no pagar més diners del deguts, assegurar-te que el teu equip funcioni durant molt de temps, ... hi ha certs aspectes i comprovacions que has de tenir en compte.

A continuació et mostrem els més importants:

- Aparença visual: comprova que el seu estat sigui bo i que no presenta cops, ratllades importants, petites ruptures, ... Així mateix, el preu del GPS ha d'anar d'acord a l'estat en què es trobi.

- Pantalla: presta especial atenció a aquest element. La pantalla no ha de tenir ratllades importants ni cops. Verifica que la pantalla mostra tota la informació amb claredat i que pots variar la il·luminació de la pantalla de forma correcta.

- Sistema tàctil: alguns GPS de Muntanya (Oregon, TwoNav, ...) disposen d'una pantalla tàctil. En aquests casos sempre hauràs de comprovar que el sistema tàctil funciona correctament. Prova a pressionar la pantalla per diferents parts i assegura't que funciona bé.

- Funcionament: comprova que el funcionament general és l'òptim. No oblidis verificar que el GPS permet localitzar tots els satèl·lits necessaris per a una correcta ubicació.

- Botons: prova'ls tots i cada un d'ells.

- Tapa posterior: aquest tipus de GPS's disposen d'una tapa posterior que dóna accés a les piles o bateries (i en alguns models a la targeta de memòria). Retira-la i torna-la a tancar. D'aquesta manera podràs verificar si tanca correctament.

- Piles o bateria: verifica que estiguin en bon estat i que no hi ha pèrdues d'àcid.

- Connexió Micro-USB: gairebé tots els models disposen d'aquest tipus de connexió i normalment està recobert per una pestanya/tapa de plàstic gomós que permet la seva impermeabilitat. Verifica que aquesta tapa no està trencada i que tanca perfectament.

- Mapes: un GPS sense mapes preinstal·lats no serveix de res. Per això cal que verifiquis que tingui instal·lat algun tipus de mapa topogràfic. El seu preu haurà de variar en funció que tingui o no tingui instal·lat un mapa.

NOTA: pot interesar-te la lectura de "Mapes topogràfics per utilitzar amb un GPS Garmin de segona mà".

- Targeta micro SD: comprova que en disposi d'una i que pot posar-se i treure correctament.

- Preu: busca per internet el seu preu nou i de segona mà, per esbrinar si el preu a què te’l venen és competitiu. Si és massa alt, no dubtis en demanar una rebaixa del preu i si és exageradament baix, la nostra recomanació és que no ho compris. Segurament es tracti d'una unitat que no funciona o que és de dubtosa procedència.

- Accessoris: en aquest tipus de producte poden resultar molt útils alguns accessoris (funda, accessori per penjar a motxilla o al manillar de la bici, ...). Comenta-li al venedor si disposa d'algun d'aquests accessoris per a afegir-los juntament amb el GPS.

- Caixa i instruccions: si el GPS disposa de la caixa original i de les seves instruccions, millor que millor. A més, això serà un indicatiu que el seu anterior propietari era acurat.

- Garantia: sempre que et sigui possible, tracta de comprar el teu GPS en botigues que ofereixin alguna garantia. Això si, recorda demanar sempre la factura de compra o tiquet.

Pots veure tots els models que pots trobar a la nostra botiga a: COMPRAR GPS OUTDOOR DE SEGONA MÀ

Finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar tot tipus de navegadors GPS de muntanya (outdoor) a preu d'oportunitat. A més, tots ells disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

GPS Garmin de segona mà per a activitats de muntanya i outdoor

Comprovació d'un rellotge SUUNTO d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.