Consells per comprar online una bicicleta de segona mà

Consells per comprar online una bicicleta de segona mà

Avui en dia, a l'hora de comprar una bicicleta usada el més normal és acudir a internet a la recerca del que estiguem buscant.

Per facilitar-te la compra i per fer-ho amb la màxima de les garanties, en el post d'avui et mostrem un seguit de recomanacions i consells que et seran de gran ajuda a l'hora de realitzar la compra online de qualsevol bicicleta de segona mà.

NOTA: consells vàlids per comprar tot tipus de bicicletes (de carretera, bicicleta de muntanya, de passeig, elèctriques, fixie, ...).

ASPECTES A VALORAR

Realitzar un compra a internet facilita el trobar la bicicleta que estiguis buscant, ja que et dóna accés a una major oferta de bicicletes. El més normal és que puguis trobar la marca i model de la bicicleta que vols. Això si, hi ha certes comprovacions que sempre hauràs de tenir en compte.

Els principals aspectes que hauràs de valorar són:

- Compra a particular o en botiga: hauràs de decidir on prefereixes fer la compra online; a un particular mitjançant alguna de les plataformes de segona mà existents o en una botiga de segona mà. A priori, realitzar la teva compra a una botiga sempre serà millor, ja que segurament t’oferiran 1 any de garantia.

- Informació sobre el venedor: ja sigui un particular o una botiga, és recomanable que esbrinis tot el que puguis sobre el venedor com la població, formes de contactar amb ell, recomanacions d'altres usuaris (Google, Facebook o en algunes de les plataformes segona mà). Així sabràs si estàs davant d'algú seriós i de confiança.

- Marca, model i possibles "personalitzacions": és important que esbrinis el model exacte de la bicicleta a comprar, d'aquesta manera et serà d'ajuda per esbrinar si el preu és l'adequat. Hauràs de tenir en compte si la bicicleta porta tots els components i accessoris originals o si en canvi munta algun tipus de millora o components inferiors als originals.

- Compte amb el quadre: el quadre és l'element al que més hauràs de prestar atenció, sobretot si és de carboni. Verifica que no presenta fissures, cops, ...

- Estat de conservació: has de comprovar que l'estat visual de la bicicleta és l'òptim i que no presenta desperfectes significatius. Siguès exigent en aquest aspecte.

- Molt més compte amb les mountain bikes: sempre hauràs de comprovar qualsevol bicicleta de segona mà que vagis a comprar, però has de tenir en compte que les mountain bike són més propenses a haver rebut cops, ratllades, desajustos, ... causa de l'ús intens que han rebut al circular per camins, muntanya, pedres, arrels, ..

- Elements i component importants: alguns dels elements als quals també hauràs de prestar especial atenció són les rodes, sistema de transmissió (cadena, plats, pinyons), frens, cablejat, manillar, selló, ...

- Número de sèrie: totes les bicicletes tenen un nombre de sèrie identificatiu, normalment situat a la zona sota de l'eix de pedalier. És recomanable sol·licitar una fotografia del mateix. Molt de compte si el nombre de sèrie està esborrat, ja que segurament es tracti d'una bicicleta d'origen il·lícit.

- Fotos, fotos i més fotos: les bicicletes de segona mà compten amb molts elements a verificar. Per això és recomanable que demanis fotos de tots ells. D'aquesta manera podràs comprovar que tot estigui en perfectes condicions.

- Els enviaments: si t'han d'enviar la bicicleta que has comprat a través d'alguna agència de transport, sol·licita que siguin exigents i que la protegeixin bé a l'hora de empaquetar-la.

NOTA: disposes d'informació en "Desmuntatge d'una bicicleta de segona mà per al seu enviament".

- Preu: comprova mitjançant qualsevol de les plataformes o botigues de segona mà existents a quin preu s'està venent la mateixa bicicleta que la tu vagis a comprar. D'aquesta forma esbrinaràs si el seu preu és correcte. Recorda que el preu de la bicicleta ha d'anar d'acord amb el seu estat de conservació

- Bicicletes eléctriques: si la bicicleta que vas a comprar online és de funcionament elèctric, sempre hauràs de ser exigent amb que t’assegurin que la bateria està en bon estat, càrrega correctament i que ve acompanyada del carregador.

Finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la venda de tot tipus de bicicletes de segona mà al millor preu i amb 1 any de garantia. Ara pots comprar a la nostra botiga online d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar bicicletes de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.