Consells per comprar eines a bateria de segona mà

Consells per comprar eines a bateria de segona mà

Comprar una eina de bricolatge o construcció en el mercat d'ocasió permet estalviar una important quantitat de diners, però a diferència de les eines elèctriques, les de funcionament a bateria poden presentar més errors de funcionament degut principalment a l'estat de la seva bateria.

Per això i perquè no t'equivoquis en la teva compra, en el post d'avui t’adjuntem uns breus consells i recomanacions de compra perquè puguis comprar tot tipus d'eines a bateria de segona mà.

NOTA: recomanacions vàlides per a trepants, tornavisos, martells combinats, radials o esmoladores, ...

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Perquè puguis comprar eines de funcionament a bateria amb la plena certesa que el seu funcionament és l'òptim, hauràs de tenir present una sèrie d'aspectes. A continuació enumerem els més importants:

- Estat de conservació general: l'eina de segona mà has d'estar en bon estat. Evita comprar totes aquelles eines que presentin cops, ratllades importants, trencaments, ...

- Tipus de bateria: fixa't en quin és el tipus de bateria de l'eina de segona mà que vols comprar. Hi ha bateries de NiCa (Níquel Cadmi), de NiMh (Níquel i Hidrur metàl·lic) i les Li-Ion (Ions de Liti). Les de Liti són les més recomanables.

NOTA: disposes de més informació sobre aquest aspecte en "Tipus de bateries recarregables per a eines de segona mà".

- Encaix de la bateria: comprova que la bateria o bateries encaixen correctament en l'eina, que fan bon contacte i que no es deixen anar.

- L'efecte memòria: en carregar una bateria sense haver estat descarregada del tot, es produeix el que s'anomena "efecte memòria", que redueix la capacitat de la bateria. Afectarà a la durada de funcionament de la bateria. Tracta de treure informació al venedor sobre quin ús li donava a l’eina. No oblidis que les bateries de Liti no presenten aquest problema.

- Inflor o “Abultament”: verifica que la bateria no presenti cap tipus de inflor. Si és així no compris l'eina ja que la bateria no funcionarà correctament.

- Durada de la bateria: carrega la bateria al màxim i realitza una prova a fons del funcionament. L'eina a bateria de segona mà ha de poder estar funcionant un temps "aproximat" al que indiqui el fabricant. Si disposa d'una segona bateria, no oblidis verificar-la.

- 1 o 2 bateries: si l'eina és per a un ús professional (moltes hores al dia), resultarà molt útil comprar una eina que vingui acompanyada de 2 bateries. Així podràs seguir treballant mentre càrregues una bateria.

- Carregador: comprova que l'eina sempre vingui acompanyada del seu corresponent carregador i que aquest funciona i es troba en òptim estat.

No oblidis que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda d'infinitat d'eines de segona mà, tant elèctriques com de funcionament a bateria. Et convidem a visitar la nostra botiga online. Oferim la màxima de les garanties, serietat i professionalitat.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.