Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà (Part 1)

Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà (Part 1)

Tal com ja us vàrem comentar en un anterior post (v), avui iniciem una sèrie d'articles en els quals explicarem com comprovar que el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica funcioni correctament.

En aquest primer capítol ens centrarem en la comprovació del selector de pastilles d'una guitarra Fender Stratocaster. Una prova que moltes vegades pot passar desapercebuda, però que és més que important

NOTA: no oblidis mai realitzar aquesta prova, ja que si el selector està espatllat et limitarà a l'hora d'aconseguir diferents sons amb la guitarra elèctrica.

SELECTOR DE PASTILLES DE LA FENDER STRATOCASTER

A les guitarres elèctriques Fender Stratocaster de 3 pastilles, el selector ens permet triar quina pastilla o combinació de pastilles volem que funcioni. La forma correcta de provar-les és verificant que les pastilles que s'activen, són les que han de fer-ho segons la posició en què tinguem el selector.

NOTA: aquest mètode de comprovació ens serà útil per a qualsevol Fender Stratocaster de segona mà o qualsevol altra guitarra similar a aquest conegut model de Fender.

Recorda que la Fender Stratocaster en la majoria de "models actuals" disposa d'un selector de pastilles de 5 posicions, i per provar que el selector funciona en totes i cadascuna de les seves posicions, hauràs de fer el següent:

1ª Posició: entendrem com primera posició, la part més alta del selector de la guitarra elèctrica (la més propera a les cordes). En aquesta posició del selector, només hauria de sonar la pastilla més propera al pal o mànec.

2ª Posició: aquí haurien de sonar la pastilla anterior (la més propera al mànec) + la pastilla intermèdia o central.

3ª Posició: en aquesta posició només ha de sonar la pastilla central.

4ª Posició: ara comprova que sonin tant la pastilla central + pastilla més propera al pont.

5ª Posició: en aquesta última posició del selector, únicament hauria de sonar la pastilla més propera al pont.

Esperem que aquests petits consells us hagin servit a l'hora de comprovar que el selector de pastilles d'una Fender Stratocaster funciona correctament. En el següent capítol ens centrarem en un altre model de guitarra elèctrica. Concretament en la Fender Telecaster.

I finalment, recorda que a Re-Nuevo comprem i venem tot tipus de guitarres elèctriques de segona mà i com sempre al millor preu. No oblidis que tots els producte de la nostra botiga online disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a entrar a la nostra botiga online (Botiga Segona Mà), on podrà comprar i vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprar una guitarra elèctrica Gibson de segona mà

Descobreix com determinar el valor d'una guitarra Fender de segona mà

Consells per triar una guitarra elèctrica nova o de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.