Com utilitzar Ebay per saber a quin preu vendre un article de segona mà

Com utilitzar Ebay per saber a quin preu vendre un article de segona mà

A l'hora vendre un article de segona mà hauràs d’establir un preu de venda que sigui competitiu i lògic. No has de posar un preu massa elevat ja que estaràs propiciant que el producte no es vengui i que amb el pas del temps hagis d'acabar baixant el seu preu, per sota fins i tot del que poguessis haver-lo venut si haguessis posat un preu inicial correcte.

Per ajudar-te, una eina que tens a la teva disposició és Ebay. Per això en el post d'avui et mostrem com pots utilitzar el web d'Ebay per esbrinar a quin preu es va vendre un article concret de segona mà.

PREU ARTICLES VENUTS A EBAY

Quan vols vendre una article usat i no saps a quin preu fer-ho, l'important no és saber a quin preu està venent-lo altra gent, sinó a quin preu s'ha venut finalment. En moltes ocasions, la gent demana un preu superior o molt superior al que finalment s'acaba venent.

Els passos a seguir per esbrinar el preu de venda final són els següents:

1.- Entra al web d'Ebay. Entra a la seva web ja sigui des d'un ordinador, Tablet o Smartphone.

2.- Realitza una cerca. Has de buscar el mateix article (marca i model) que tu vols vendre. Tracta de buscar aquells productes que més s'assemblin a teu (versió, color, antiguitat, estat conservació, ...)

3.- Especifica que només et mostrai els article "Usats". Un cop hagis realitzat la recerca se't mostraran tot tipus d'article, tant els nous com els de segona mà. Per afinar els resultats, hauràs de fer un filtre perquè només apareguin els "Usats". Trobaràs el filtre a la columna esquerra.

4.- Filtra els resultats perquè només et mostri els "Articles venuts". Ara només et faltarà indicar que només t'interessa els articles que ja s'hagin venut. D'aquesta manera aconseguiràs esbrinar el preu pel que realment s'ha venut el mateix article que el teu.

5.- Qui ha realitzat la venda? Un altre dels aspectes en què t'has de fixar és esbrinar qui és el venedor (una empresa o un particular). Tingues present que si el venedor és una empresa, el més probable és que ofereixi una seguretat, serietat, garantia i rapidesa que no ofereix un particular amb el que segurament el seu preu de venda sigui una mica superior.

Finalment, només recordar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra de tot tipus d'article i joies de segona mà al millor preu i amb total garantia. Disposes d'informació sobre tot el que pots vendre'ns al costat del que et paguem en el següent enllaç: "Vull Vendre".

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells i trucs per vendre articles de segona mà

Per què és millor vendre segona mà a Renuevo que a Wallapop?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.