Com comprovar una PlayStation 4 PRO de segona mà

Com comprovar una PlayStation 4 PRO de segona mà

Una de les últimes consoles a veure la llum, és la PlayStation 4 PRO. Segueix sent una PS4 però amb molta més potència, el que fa que pugui moure els jocs i els seus gràfics amb més celeritat.

El seu preu serà superior al de la PS4 "normal" (tant l'original com la Slim), pel que acudir al mercat d'ocasió pot resultar més que recomanable si vols estalviar una mica de diners. Per ajudar-te a això, en aquest post us mostrem algunes comprovacions que sempre hauries de fer si vols comprar una PlayStation 4 Pro de segona mà.

CONSELLS DE COMPRA

Abans de comprar la teva consola PS4 PRO usada és important que comprovis i verifiquis que el seu funcionament és el correcte. A continuació et mostrem els principals consells de compra:

1.- En quin estat es troba? Has de comprovar que no presenta cops, ratllades importants, petites ruptures. Si el seu estat de conservació no fos l'idoni, és motiu suficient per desestimar la compra o demanar una substancial rebaixa en el preu.

2.- Prova-la!: abans de comprar-la, és recomanable que verifiquis que la PS4 Pro funciona bé. Per això, connecta-la i juga a algun joc a la recerca de possibles errors de funcionament.

3.- Blu-Ray + DVD: introdueix alguna pel·lícula DVD o Blu-ray i verifica que tot està OK. En alguns cas pot ser que hagis de actualitzar la consola per a reproduir pel·lícules DVD.

4.- Deixa-la com a nova: és més que recomanable que sempre facis un formateig de la consola, d'aquesta manera la deixaràs amb la seva configuración original de fàbrica.

NOTA: si no saps com fer-ho pots consultar a "Aprèn a formatar una PS4 PRO de segona mà".

5.- El comandament inalàmbric: prova correctament que el o els comandaments de la consola PS4 Pro funcionen bé. Si el comandament no és l'original, comprova que el preu total és inferior al que normalment es demana per aquesta consola a internet.

NOTA: disposes de més informació al nostre post "Com verificar el funcionament del comandament d'una PlayStation 4".

6.- Wi-Fi: connecta't a alguna xarxa i assegura't que funciona correctament.

7.- Connexions: prova totes i cadascuna de les connexions de la consola.

8.- Connecta la PS4 Pro a la TV: en alguns models han aparegut problemes i certes incompatibilitats a l'hora de visualitzar la imatge en el televidor (especialment en els 4K). Per això, verifica que el funcionament és l'òptim.

9.- Segells de garantia: a la part posterior de la PS4 Pro has de poder veure certs precintes (adhesius) que garanteixen que la consola no ha estat oberta per realitzar algun tipus de reparació.

10.- Preu de mercat: busca per internet a quin preu s'està venent la PlayStation 4 Pro de segona mà i comprova que aproximadament és el que t'estan demanant a tu. En cas de ser extremadament baix, el més probable és que t'estiguin oferint una consola de dubtosa procedència o que presenta algun tipus d'error.

NOTA: trobaràs molts més consells de compra i venda a la secció "Videojocs i consoles" del nostre bloc.

Acabem recordant-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de videoconsoles de segona mà (PlayStation, Xbox, Nintendo, ...) al millor preu i amb la màxima Garantia (1 any).

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com fer un reset a la PlayStation 4 de segona mà

Què fer abans de vendre un PS4 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.