Articles d'alimentació del nadó, de segona mà a Barcelona

Articles d'alimentació del nadó, de segona mà a Barcelona

El teu fill és teu bé més preuat i una de les bases del seu futur és l'alimentació. Per aconseguir una alimentació sana i equilibrada es fa indispensable comptar amb elements que facilitin al bebé la ingestió correcta i en les condicions idònies.
En Re-Nuevo tenim termos, tasses antibolcada, escalfa biberons, esterilitzadors o vaixelles infantils, tot de segona mà a preu d'autèntica ocasió. Tots aquests elements estan precintats en la major part dels casos i els hem adquirit en restes d'estocs o en botigues que es desprenien de col·leccions anteriors.

En Re-Nuevo comptes sempre amb 15 dies per provar tots els nostres productes amb la garantia de devolució. Igualment tots els articles d'alimentació de beu compten amb 12 mesos de garantia.

Si tens algun dubte sobre la millor opció, deixa't assessorar pel nostre expert en articles de nadó, ja sigui acudint al nostre establiment o bé contactant amb nosaltres.

Dóna salut al teu fill sense haver de desemborsar quantitats excessives de diners. Recorda a més que els productes infantils perden el seu sentit en pocs mesos. Perquè gastar per ells més diners del necessari ?.

Vine a Re-Nuevo i aprofita els seus avantatges!

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles d'alimentació de segona mà per al nadó que pots trobar en Re-Nuevo:

- Termo beu dueE230713
- Tassa antidegoteig verd-blau-taronja SAROE228160
- Vaixella 3 peces termo SARO ESPANTAOCELLS E228172
-Esterilizador De biberons AVENT IQ 24 E226353
(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més articles per a alimentació del nadó disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles per a alimentació del nadó o altres productes per al nadó, de segona mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Consells per comprar cadires de cotxes per nadó, de segona mà"

"Consells per comprar o vendre un carret de nadó de segona mà"

"Consells per comprar o vendre carrets de nadó de segona mà"

"Quin termòmetre de nadó podem comprar de segona mà"

Ven o compra el teu article d'alimentació del nadó, de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es  o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.