A quin preu puc vendre una Xbox One de segona mà?

A quin preu puc vendre una Xbox One de segona mà?

En anteriors ocasions ja hem analitzat certs aspectes que poden ser-nos útils a l'hora de vendre aquesta coneguda consola de Microsoft al mercat d'ocasió. Avui en canvi ens centrarem en el seu preu de venda, és a dir, la quantitat de diners per la qual pots vendre una Xbox One de segona mà.

>> Pots consultar els nostres preus a "PREUS DE VENDA ONLINE DE XBOX ONE"

VENDRE UNA XBOX ONE USADA

Si vols vendre aquesta consola al mercat de segona mà, és important que tinguis en compte una sèrie d'aspectes que influiran directament en el seu preu de venda. Aquí et mostrem els més importants:

1.- Quin model vols vendre?: no totes les Xbox One són iguals, ni tenen el mateix preu. Fixa't bé en quin és el teu model (Xbox One 500GB, Xbox One 1TB, Xbox One amb Kinetc, ...).

2.- Estat de conservació: per aconseguir vendre-la al millor preu, cal que la consola estigui en perfecte estat de conservació. Sigui com sigui, el teu preu de venda haurà d'estar d'acord a l'estat de la Xbox One. No oblidis netejar bé la consola abans de realitzar la venda.

3.- Deixa-la com a nova: per millorar el teu preu de venda, és recomanable que facis un formateig de la mateixa per deixar-la amb la seva configuració de fàbrica. Disposes d'informació sobre com fer-ho a "Com formatar una Xbox One de segona mà".

4.- Comandaments: com a mínim és recomanable que la Xbox One vingui acompanyada d'un comandament. En el cas de disposar d'un segon comandament inalàmbric, no oblidis incrementar el seu preu de venda.

5-. Caixa i accessoris: si la Xbox One disposa de la seva caixa original, així com tot tipus d'accessoris, podràs pujar una mica el teu preu de venda.

6.- Preu "competitiu" i "realista": per molt afecte que puguis tenir per la teva consola, no has d'oblidar que el seu preu ha de ser similar al de la competència. Consulta diferents webs i plataformes de segona mà, per esbrinar quin és el seu preu aproximat de venda.

A QUIN PREU VENC LA MEVA XBOX ONE?

Si vols esbrinar quina quantitat de diners paguem a Re-Nuevo per una Xbox One de segona mà, no deixis de visitar la secció "Vull Vendre" de la nostra botiga online.

Hi trobaràs infinitat dels nostres millors preus, pels quals pots vendre online la teva Xbox One. Estem segurs que et sorprendran.

>> Consulta'ls a: PREUS PELS QUE POTS VENDRE UNA CONSOLA XBOX ONE

Finalment, aprofitem l'ocasió de recordar-te que a Re-Nuevo podràs comprar i vendre gran quantitat d'articles de segona mà al millor preu. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una Xbox One de segona mà

Com comprovar el comandament d'una Xbox One de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.