Per què comprar productes de segona mà a la Botiga Online RE-NUEVO

Per què comprar productes de segona mà a la Botiga Online RE-NUEVO

Avui en dia són molts els canals que tenim a l'hora de comprar articles d'ocasió a través d'internet. De totes formes, no hi ha una opció (o canal) que sigui molt millor que una altra, de manera que haurem d'escollir la que millor s'adapti a les nostres necessitats.

Per ajudar-te a escollir entre totes les opcions que tens al teu abast, en el post d'avui et mostrem quines són les principals avantatges de comprar productes de segona mà a través de la nostra botiga online.

COMPRAR A BOTIGA ONLINE RE-NUEVO

Al comprar productes de segona mà a Re-Nuevo, hi han certs aspectes i avantatges que és important recalcar ja que no s'ofereixen en altres plataformes. Els enumerem a continuació:

- Especialització en segona mà

Som una empresa que compta amb gairebé 20 anys d'experiència en el sector de la segona mà. A més disposem d'un equip humà que t'atendrà de forma professional i donarà resposta a totes les teves necessitats.

- Més de 3.500 referències diferents

Disposem d'infinitat de productes i joies d'or/plata de segona mà. Podràs navegar entre totes les nostres categories a la recerca del producte de segona mà i segur que el trobaràs. Si no el trobes, pots comentar-nos-ho i en quan el tinguem t'avisarem.

- 15 dies de prova i 1 any de garantia

Perquè a Re-Nuevo sabem l'important que és la confiança i per això oferim garantia en tots els nostres productes. A més, al comprar qualsevol producte de segona mà disposaràs de 15 dies perquè puguis provar el producte i verifiquis que tot funciona correctament i que es troba en l'estat que t'hem comentat. A part dels 15 primers dies, a Re-Nuevo també t'oferim 1 any de garantía.

- Anuncis ordenats, clars i detallats

Tots els nostres productes/joies estan ordenats en categories i subcategories, per facilitar la recerca del que vols comprar. Cada un dels productes ve acompanyat d'una detallada descripció (marca, model, estat de conservació, accessoris, petits detalls a comentar, ...).

- Una imatge val més que mil paraules

No només t'oferim una informació detallada, sinó que tots els nostres productes vénen acompanyats d'una o diverses fotografies. A la nostra botiga online no trobaràs fotografies genèriques del producte, sinó que realitzem fotografies personalitzades d'allò que venem. Al ser un producte de segona mà és important que puguis veure exactament el que vas a comprar.

- Sempre a la teva disposició per al que necessitis

Si tens dubtes a l'hora de comprar qualsevol producte de la nostra botiga, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. Mai abans havia estat tan fàcil. Pots contactar amb els nostres assessors a través de mail, formulari contacte, xat, Skype, telèfon, Whatsapp, i si ho prefereixes també pots visitar-nos a la nostra botiga física de Barcelona.

- Vols veure'ns la cara?

Si a l'hora de comprar online, necessites contactar personalment amb algú, ara també pots contactar amb nosaltres via Skype i realitzar una videoconferència amb un assessor de Re-Nuevo. El nostre usuari Skype és "tiendarenuevo".

- Paga la teva compra com vulguis

Oferim tot tipus de modalitats de pagament. Pots pagar amb targeta crèdit/dèbit, Paypal, transferència bancària, contrareemborsament, Sequra.

- Pagament a terminis

A més, si ho desitges també pots realitzar les teves compres i pagar a terminis.

- Rapidesa en els lliuraments

Et lliurarem les teves compres a l'adreça que ens hagis indicat en un termini de 24-48 hores (laborables).

- Consells, recomanacions, vídeos, ... especialitzats en segona mà

A la nostra botiga online també trobaràs un bloc i una secció de vídeos, en els que t'oferim tot tipus de consells i recomanacions sobre infinitat de productes de segona mà.

- Compra fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Mai abans havia estat tan fàcil comprar. Entra a la nostra botiga online, busca el producte que vulguis comprar (a través de la corresponent categoria) i paga'l. Ja no hauràs de fer res més, nosaltres ens ocupem de que arribi perfectament embalat al teu domicili.

I si el que vols és vendre un producte de segona mà, l'únic que necessites és entrar a la secció VULL VENDRE, on t'expliquem detalladament tot el que hauràs de fer per vendre allò que ja no necessites.

Per a més informació pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona, ​​o contactar via online a través de qualsevol altre mitjà.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.