Nou sistema de pagament a la nostra botiga online: RE-NUEVO GO!

Nou sistema de pagament a la nostra botiga online: RE-NUEVO GO!

Nota: en data 1 d'agost 2015 hem retirat Re-Nuevo Go! com a forma de pagament.

Avui et volem presentar el nou sistema de pagament que hem introduït a la nostra botiga online de segona mà i que segur serà del teu interès. Ens referim al pagament RE-NUEVO GO!

RE-NUEVO GO! I NO PAGUIS FINS DINS DE 7 DIES

Bàsicament es tracta d'un sistema que et permetrà realitzar qualsevol compra (fins a un màxim de 400 euros) sense la necessitat de pagar el producte en el moment de realitzar la comanda.

Si el fet d'anar a comprar un producte usat pogués generar-te algun tipus de dubte sobre el seu estat o funcionament, a Re-Nuevo oferim un sistema de pagament pensat per a tu. I és que sabem l'important que és per a tu poder provar aquell producte de segona mà que t'interessa, fins i tot abans d'haver-lo pagat.

A més a més, si algun cop vols comprar-nos alguna cosa i en aquell moment no disposes de la targeta de crèdit/dèbit, no t'has de preocupar. Ara podrà comprar allò que necessites on i quan vulguis. El pagament quedarà ajornat fins d'aquí a uns dies.

Amb Re-Nuevo GO! podràs comprar qualsevol producte de la nostra botiga i ho pagaràs 7 dies després que nosaltres realitzem l'enviament a l'adreça que ens hagis proporcionat. Així de simple, fàcil i sense cap tipus de cost afegit per a tu.

COMPRA, GAUDEIX ... I DESPRÉS, PAGA

Un cop hagis rebut el producte a casa teva disposaràs d'uns dies per verificar que tot està OK, per posteriorment fer el pagament de l'artícle (dins dels 7 dies des de l'enviament)

Així que ja saps, compra els teus productes de segona mà a Re-Nuevo i si vols pots ajornar el teu pagament fins d'aquí a 7 dies. Clic a "VULL COMPRAR"

NOTA: el cost del servei RE-NUEVO GO! és totalment gratis.

Recorda que tots els nostres articles han estat minuciosament testats pels nostres professionals i disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online i compra el teu producte de segona mà al millor preu. I a més, ja no cal que ho paguis fins que ho hagis provat.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

No esperis més i comença a comprar AQUÍ. T'esperen milers d'oportunitats!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.