Diferències entre una bicicleta fixie i una SINGLE-SPEED de segona mà

Diferències entre una bicicleta fixie i una SINGLE-SPEED de segona mà

Cada dia són més els que contacten amb nosaltres interessats en la compra d'alguna d'aquestes 2 bicicletes de segona mà i una de les preguntes que més ens fan, és si són el mateix tipus de bicicletes. Per aclarir tots els dubtes que pugueu tenir, en el post d'avui us mostrem quines són les diferències entre una bicicleta fixie i una bicicleta single-speed.

DIFERÈNCIES ENTRE FIXIE I SINGLE-SPEED

Com ja vam poder comentar en un post passat, una bicicleta fixie de segona mà és aquella bicicleta que disposa d'un sol pinyó fix. En canvi, les bicicletes single-speed encara que segueixen sent una bicicleta "monomarxa", disposen d'un pinyó lliure (similar al de les bicicletes "normals i tradicionals").

La principals diferències entre aquests dos tipus de bicicletes són: 

- Bicicleta fixie de segona mà: disposen d'un pinyó fix. No solen tenir frens, d'aquesta manera es converteixen en bicicletes molt lleugeres (no tenen manetes, ni cables, ...). Són més divertides i excitants ja que mai deixes de pedalar, frenes i derrapes bloquejant els pedals, ... Tens un control absolut de la bici. Això si, cal passar un període d'aprenentatge per acostumar-se al funcionament d'una bicicleta fixie, especialment a l'hora de frenar.

- Bicicleta single-speed de segona mà: disposen d'un pinyó lliure, per la qual cosa el seu maneig serà similar al de qualsevol altra bicicleta. Disposa d'una única velocitat (marxa). Ve equipada amb frens. Potser no sigui tan divertida i excitant com una fixie, però no necessitarem passar per un període d'aprenentatge.

Esperem que aquest post us hagi servit d'ajuda perquè pugueu triar correctament la vostra propera bicicleta.

Finalment, us recordem que a Re-Nuevo podeu comprar o vendre la vostra bicicleta fixie o single-speed de segona mà al millor preu. Totes les nostres bicicletes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Ens trobareu a la nostra botiga de Barcelona, o també podeu visitar-nos a través de la nostra botiga online, on podreu comprar o vendre la vostra bicicleta d'una manera fàcil, ràpida i còmoda.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.