Decoració per a la llar, de segona mà

Decoració per a la llar, de segona mà

Una de les coses que poden crear un ambient més agradable i confortable és la decoració. La inclusió d'elements decoratius aconsegueix crear entorns molt més personals i familiars.

En Re-Nuevo et proposem els articles de decoració de segona mà. Multitud d'opcions i articles que segur s'ajustaran al teu estil i que aportaran un ambient més agradable a les estades de casa teva o oficina.

Tots els nostres articles de decoració de segona mà tenen un any de garantia i tens 15 dies per a tornar-los si no són del teu gust. Igualment tenim a un professional que podrà assessorar en l'àmbit de la decoració perquè escullis aquells articles que més s'ajustin a les teves necessitats

I el millor de topdo són els preus: en Re-Nuevo tenim veritables preus de segona mà, amb el que et podràs estalviar uns bons diners en les compres.

Vine a Re-Nuevo i estalvia comprant!

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles de decoració per a la llar, de segona mà que pots trobar en Re-Nuevo:

- ELEFANT GRAN de porcellana negre E230965
- Peu de marbre blanco.E227084
- Figura SWAROVSKI Dalmata E226323
- Armadura Samuray miniatura en caixa negra E225018
(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més articles de decoració disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles de decoració de segona mà o altres elements per a la llar de segona mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Consells per comprar o vendre una vaporetta Aqualimpia de segona mà"

"Termomix de segona mà, cuinar sense esforç a un preu excepcional"
 
"Consells per comprar o vendre un a aspiradora de segona mà"

"L'aspiradora Tristar"
 

Ven o compra el teu article de decoració de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.